Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта значи сањати делфина? Ево шта симболизује ова животиња

Сан о делфинима симболизује хармонију и узбуђење.

1706875689_shutterstock_1131550349--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Делфини су веома интелигентни сисари који воле да се играју са људима, а пливање са њима је једна од активности коју вец́ина људи воли.

Интелигенција је главни симбол делфина, тако да овај сан указује на неку интелигентну комуникацију. Он вас обавештава и да знате шта желите, знате где да идете и да сте вољни да се суочите са препрекама које би могле да вам се нађу на путу.

Генерално, овакав сан  и делфини вам показују да живите срец́ним животом и да немате разлога за бригу, преноси "Дреам Цхрист".

Сањали сте да видите делфина

Када сањате да сте видели делфине, то је знак да се осец́ате - добро. Задовољни сте својим тренутним животом и имате све што вам је потребно да још дуго времена будете добро.

Сан такође показује и радост у вашем односу са другим људима. Ако и имате неко непријатељство око себе, и то ће се завршити мирно. Ако сте, пак, у вези, делфин је знак да је сада право време да направите нови корак.

Сањати о делфину у мору

Видети делфина како плива у мору је добар знак. Овај сан вам указује да ц́е ваш однос са колегама ускоро да се побољша, као и да је одлично време да проширите своју мрежу и упознате нове људе. Размислите и о неком даљем путовању.

Сањати да пливате са или да јашете делфина

Ако сте сањали да пливате са делфинима, то је јасан знак светле и обец́авајуц́е будуц́ности. Сан вам указује да се не плашите онога што је ново и да ц́ете без оклевања уронити у дубоко море. Ако сте, можда и јахали делфина, у питању је сликовит сан са романтичним мотивом. Такође, ово је знак и дубоке жеље да превазиђете проблеме и бол из прошлости.

Сањати болесног делфина

Делфини су веома симпатичне животиње, и када их видите болесне или повређене у сну, то указује на лошу ствар. Овакав сан одражава ваш однос са пријатељима.Вероватно сте у неком сукобу који вас разочарава, а нечије понашање вас наводи да подигнете баријеру. Покушајте да се фокусирате на праве ствари и да превазиђете вашу тугу.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas