· · Коментари: 0
САНОВНИК

Шта значи сањати МРТВЕ? Корисно упозорење које не треба игнорисати!

Обично они који су погођени недавним догађајима у свом животу или који се плаше неизвесне будућности често сањају о мртвима, а све зато што верују да им је потребно да се препороде да би ишли напред.

1622202518_Depositphotos_86671156_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит

Сањати непознатог покојника

Једна од најчешћих епизода је сањање о неидентификованим мртвима. Ово значи да онак који сања иде погрешним путем и вероватно губи контролу над ситуацијом око себе. Међутим, то је позив да се освестите и постанете просперитетна особа без ослањања на друге људе.

Окружују вас негативни људи који желе да да вам нанесу штету. Сањање о непознатим лешевима упозорава на присуство људи који желе да вас искористе, а затим вас напуштају у тренуцима када су вам најпотребнији.

Прочитајте још: ОВА књига је отворила Пандорину кутију: Теорија да је ХИТЛЕР ЖИВ опстаје до данас! (ФОТО)

Сањати мртве понекад може бити повезано и са љубавним животом, који је у том тренутку на танком леду.

Сањати мртве рођаке

Сањати убијене рођаке указује на осећај немира због ситуација које никада нисте успели да решите и радије сте се држали подаље од стварности. То су проблеми за које сте дозволили да расту током времена, попут дугова или позајмица. 

Ако сте сањали мртву вољену особу, морате бити спремни да прихватите грешке и почнете да решавате проблеме из прошлости. Сањање мртвог члана породице, попут сина или ћерке, значи да игноришете неку промену у животу, која би могла довести до затварања посла, прекида везе или озбиљне болести. 

Сањати мртве вољене особе, посебно своју сестру, значи да пролазите кроз фазу љубавних разочарања због љубоморе или збуњености у вези. Удаљавање од дијалога само ће узроковати значајне проблеме и окончаће вашу емотивну везу.

Претходна тумачења сањања мртвих рођака важе ако су живи. У супротном, ако су преминули, то само значи да вам недостају и желите њихово друштво.

Сањати више мртвих

Сањање више мртвих предвиђа неповољне догађаје у вашем животу, због недостатка поверења које почиње да се појављује у вама. Нормално је да се осећате неповерљиво према људима које не познајете. Међутим, почињете да откривате да вам многи око вас разговарају о вама иза леђа и само желе да вас виде на дну, тако да покушавају да вам наштете лажима и оговарањем.

Ови снови упозоравају на окружење са негативним и високо стресним енергијама. Све ово је сигнал да треба да се дистанцирате од токсичних људи.

Прочитајте још: Колико су ЗАРАЂИВАЛИ Достојевски, Толстој и Пушкин ? Истина ће вас ИЗНЕНАДИТИ!

Мртвац на путу

Сањати лешеве на путу значи да сте у страху. Ускоро ће се догодити сви догађаји због којих страхујете.

Дуго путовање, нова лекарска консултација, нови посао или било која епизода у коју нисте сигурни могу у вама представљати страх од тога да живите.

 Сањати да видите мртве људе на путу или током вожње значи да сте идентификовали своје непријатеље и потребно је да будете на опрезу.

Овај сан је типичан када откријете издају или лицемерство неке особе, али због различитих околности морате да останете у добрим односима са том особом.

Сањати да су родитељи мртви

Сањање убијених родитеља предвиђа помирење са неким вама важним. Ако сте неко време били далеко од те особе и спремате се да је поново сретнете и поново успоставите контакт, треба да се помирите и присетите се добрих старих времена.

Међутим, ако су вам родитељи преминули, а сањате мртве родитеље који вас зову, то значи да ћете ускоро изгубити некога важног у свом животу као резултат трагичног догађаја.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.