Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта значи сањати ПРЕВАРУ? Сан који може послати значајне поруке

Једно од објашњења може бити да вас гризе савест

1695737263_Foto-Shuttertsock-prevara.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Нема сумње да превара, било које врсте, пословна, пријатељска, а по најмање љубавна, није нимало пријатна ствар.

Још уколико сањате да сте преварени, то може да вам створи додатно оптерећење и непријатне емоције. 

Међутим, оно што треба да знате је да снови о варању заправо носе са собом дубоке поруке које ваша подсвест жели да пренесе вашој свести. У наставку сазнајте шта значи сањати превару.

Сањати превару у виду издаје или преваре пријатеља или познаника

Ако сте сањали да вас је пријатељ или друга особа коју познајете преварио тако што вас је издао или обмануо, то значи да се подсвесно плашите његових намера и да нисте потпуно сигурни колико је та особа искрена према вама.

Сањати превару у виду издаје коју сте починили према пријатељу или познанику

Ако сте сањали да сте преварили пријатеља или особу коју познајете, тако што сте их издали или преварили, то значи да вас гризе савест и да се кајете због неког свог поступка према тој особи.

Сањати да вас партнер вара

Ако сте сањали да вас партнер вара, то значи да вам подсвест шаље поруке о страховима које сте потиснули у свом свесном стању. Врло често људи који сумњају у верност партнера сањају управо такав сан.

Такође, такве снове могу сањати и људи који су и сами неверни у стварности и који не би волели да им партнер узврати натуром. Другим речима, оно што сте свесни да радите свом партнеру може се одразити у вашем сну кроз вашу подсвест.

Сањати да сте преварили партнера

Ако сте сањали да варате партнера, то би могао бити одраз да сте заробљени у монотонији вашег партнерског односа. С друге стране, овакав сан може бити и последица вашег кајања које осец́ате због емоционалне дистанце од партнера коју сте покренули.

Овакав сан може бити и последица ваше потребе да се осветите партнеру за нешто што вам је урадио у стварности, а због чега нисте задовољни. Дакле, ваша подсвесна потреба да на неки начин повредите партнера може да се манифестује кроз сан у коме га варате.

Сањати да сте сведок туђе преваре

Ако сте сањали да сте сведок неке преваре која није у блиској вези са вама и не односи се директно на вас, то значи да осец́ате притисак у јавности због чувања тајне или става о неком/нечему.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas