Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВА ПСИХОЛОГИЈА

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што прво угледате на 3 слике, говори много о вашој ТРЕНУТНОЈ СИТУАЦИЈИ (ФОТО)

Оптичка илузија је илузија која настаје када се "жице" у вашем мозгу укрсте. Наш мозак обрађује милионе информација у секунди од онога што ваше очи виде, да би протумачио оно што видите. И не обрађују се све те информације исправно.

1642411865_wall-gc37c54b2f_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Понекад, када има пуно података за обраду, наш мозак ће донети брзе одлуке да дају приоритет стварима за које мислимо да су најважније, и само ће нам те ствари показати.  Све остало нестаје и остаје само оно што сматрамо најважнијим.

Добра оптичка илузија користи предности овог процеса вашег мозга и окреће ствари око себе како би открила ствари о вама које се могу открити само кроз одлуке које ваш мозак доноси у делићу секунде, када први пут погледате слику.

Свака слика испод је креирана да циља другачији део ваше личности. Ово ће вам помоћи да расветлите многе различите аспекте ваше психе и да боље разумете себе.

Оптичка илузија #1

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Погледајте слику изнад… Шта сте прво видели? Крокодила или чамац?

Ако сте видели крокодила..

То значи да сте највероватније неко ко има тенденцију да гледа ширу слику ствари. Можете узети мале ствари здраво за готово, попут шетње кроз природу, јер не видите укупну важност, када постоје веће ствари на које можете да се фокусирате. Вероватно сте веома практична особа и не ризикујете много. Живите више на опрезној страни ствари и не остављате много простора за нова искуства или ствари.

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ који користе многе компаније на разговору за посао - 4 ПИТАЊА откривају СВЕ о вама

Ако сте видели чамац..

То значи да имате добро око за детаље и да не може много тога да прође поред вас а да то не приметите. Често вас описују као јединствену, чудну и креативну особу. Али немојте се превише бавити фокусирањем на детаље и заборавите на велику слику. Ово је посебно важно ако сте уметник или студент. Можете се умотати у један мали део пројекта и заборавити да завршите задатак у целини.

Оптичка илузија #2

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Шта сте прво видели?

Ако сте прво видели стубове..

То би могло да укаже на могућност да више волите удобност и сигурност у односу на већину ствари. Остваривање великих циљева у животу неће бити могуће осим ако не научите да изађете из своје зоне удобности. То је такође знак да се превише фокусирате на сањарење о својим циљевима и да немате довољно времена да заиста радите на њима.

Ако сте прво видели људе..

То значи да сте слободног духа који је спреман да напусти тренутну околину у трену. Живот ти се ретко чини досадним. У ствари, пун је невероватних људи и авантура! Ви сте радознала и љубазна душа, али немојте предуго лутати. Будите спремни када дође право време да се смирите.

Оптичка илузија #3

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Погледајте слику изнад. Шта вам је прво запало за око?

Ако сте видели ауто…

То највероватније значи да вам је слобода веома важна. Путовање је драго вашем срцу. Способност да кренете на пут и кренете у авантуру је нешто што вас прати цео живот. Ви узимате живот својим темпом и радите оно што долази природно.

Ако сте видели човека са двогледом...

То алудира на идеју да сте више аналитичка особа. Склони сте да се фокусирате на ширу слику и занемарите мање детаље. Ви сте визуелни ученик и брзо савладавате лекције. Али можда ћете желети да се потрудите да посветите мало више пажње детаљима, јер се важне ствари могу изгубити.

Ако сте видели слово "А"...

Ово је вероватно најтеже видети прво на овој слици. Ако је слово „А“ прво што сте видели, то значи да имате орловско око којем ништа не може измаћи. Склони сте да будете детаљније оријентисани од већине и веома сте интуитивни. Обично сте у могућности да уочите суптилне наговештаје или нијансе које поред много других могу проћи непримећено.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas