Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што прво угледате на фотографији може рећи много о томе колико сте емотивно зрели

Сазнајте колико имате животне мудрости

1692868868_test-licnosti-i-emocije.jpg
Фото: ЦОЛАДY/ПРИНТСЦРЕЕН/КИРИЛА ДАНИЛЕНКА
Oglas

Тест личности који ће вам показати ниво ваше емоционалнезрелости - потребно вам је само пар минута да добијете одговор. Емоционална зрелост значи да смо достигли одређени ниво одговорности и да смо у стању да контролишемо своје емоције. Подразумева да знамо како да искористимо стечено знање и емоционално искуство за добробит себе и других.

Како бисте урадили тест који открива емоционалну зрелост, само треба да погледате слику и прво одговорите шта сте видели.

Кућа

Ако је прва ствар коју сте видели била кућа, онда то значи да проток времена није погодовао вашој менталној зрелости. Чини се да сте "заглавили" у адолесценцији. Сагледавате свет очима тинејџера, несигурног у будућност и у сопственим тежњама. Време је да живите живот са одређеним циљевима и да се ослободите стидљивости и страха.

Сунцокрети

Ако сте, гледајући слику, приметили сунцокрете, онда то указује да је ниво ваше менталне зрелости 25 година. У овом добу почињете да сагледавате стање и напорно радите да бисте имали испуњен живот и морално и финансијски. Ово је време великих промена. Ово је нека врста доброг тренутка, јер имате млад и бистар ум, са великим изгледима за раст и развој. Ваша зрелост има одличан квалитет: добар сте аналитичар.

Виолиниста

Ако сте, гледајући слику, видели човека како седи на трему са виолином, онда то значи да је ваша емоционална зрелост била око 30 година. До овог тренутка већ чврсто знате у ком правцу желите да идете и почињете да правите први напредак. Са 30 година често се поред нас појављују поуздани пријатељи, који су остали у нашим животима, проверени временом. Ви сте зрела особа, мудра, али никада не престајете да одржавате мало лакоће и смисла за хумор. Ваши пријатељи су вам невероватно драгоцени, увек ћете прискочити у помоћ, дати савете и подршку.

Људи

Ако видите људе у зеленој одећи и са жутим капуљачама, то значи да имате највиши могући степен зрелости. Без обзира на године и животно искуство, ви сте мудра, зрела и поуздана особа. Учили сте из свог искуства и увек се трудите да помогнете људима и пружите им подршку. Други вас виде као особу која мотивише.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas