Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕКОРАЦИЈА

Топ 10 НАЈСКУПЉИХ новогодишњих украса! (ФОТО)

Ево опет долази то доба године. Време када се сви спремају за Нову годину, домови су прекривени блиставим светлима и отменим украсима, деца су узбуђена због поклона, кухињски столови су пуни свих врста фине хране и тржни центри су препуни.

1639062407_shutterstock_1198881880.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Нова година је време за традицију, славље, породицу, уважавање и поновно повезивање са најмилијима, али и за трошење новца на поклоне, зимзелено дрвце и украсе.

Док су се некада украси састојали од папира у боји, свећа, јабука, наполитанки, медењака, чоколаде и других слаткиша и једноставних украса, данас ситуација знатно другачија. Нарочито када размишљате о украшавању читавог дома.

Прочитајте још: НАЈСТАРИЈЕ НОВОГОДИШЊЕ ЛАМПИЦЕ: Купљене 1969. године и раде као првог дана! (ФОТО/ВИДЕО)

Новогодишња светла, куглице, слаткиши, храна, поклони и сва та материјална страна која чини пуну  атмосферу, уједно значе и добар ударац на ваш џеп. Али сигурни смо да то знате. Нова година може постати веома скупа. Оно што можда не знате је који су Топ 10 најскупљих божићних украса. Откривамо вам најлуксузнију новогодишњу декорацију.

Од "најјефтинијег" до најскупљег

10. Луксузна свећа са огрлицом – 5.000 долара

9. Ирваси који свирају песме – 6.920 долара

8. Кристални папир за умотавање – 7.549 долара

7. Сталак за Сваровски дрво – 14.000 долара

6. Најскупља новогодишња кугла – 136.000 долара

5. Новогодишња звезда са дијамантима – 950.000 долара

4. Златна фигурица Деда Мраза – 1,6 милиона долара

3. Мини новогодишња јелка са очуваним ружама – 1,8 милиона долара

2. Новогодишња јелка од пуног злата – 1,95 милиона долара

 

Чувени јапански јувелир Гинза Танака, сваке године прави ново новогодишње дрво.

1. Дијамантски новогодишњи венац – 4,6 милиона долара
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas