Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Топ 5 савета за успешну организацију прослава

За славља и весеља има разних добрих повода – од прославе рођендана, до веридбе и венчања, рођења детета, прослава дипломирања, пословног успеха, рођендана фирме...

1682598574_shutterstock_661277317.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Људи воле да окупе своје најближе и најдраже људе и своју радост поделе са њима. Многи кажу да је срећа једина ствар која се умножава дељењем.

Међутим, шта је то потребно да би та прослава била успешна?

Осим тога што организовањем разних догађаја људи желе да поделе своју радост и срећу са другима, они треба да размишљају и о томе шта је потребно да би се сви ти гости осећали пријатно и задовољно.

Треба мислити о месту одржавања, о декорацији, о услузи, послужењу односно храни, врстама пића које ће се служити, позивницима, распоредом седења и томе слично.

Направите план и почетне идеје ставите на папир

Када је реч о организацији било ког типа која треба да окупи више људи потребно је имати бар оквирни план. Он се односи на почетне идеје о томе како желимо да све изгледа, који број људи отприлике очекујемо, која су нам буџетска средстава.

План активности и других ствари које су вама важне одлична је полазна тачка и оквир који ће се касније надограђивати и проширивати. Односно прилагођавати могућностима и понуди.

Савет је и да све то ставите на папир, а психолози препоручују и прављење листе дневних, недељних и месечних задатака чијим испуњењем их са задовољством можете прецртати.

Ангажовање стручне агенције за ове послове

Када имате идеју, знате шта хоћете, имате новац али немате времена да то спроведете у делу, на сцену ступају професионалци чији је посао планирање и спровођење дела у акцију.

Ваше је само да пренесете своје импресије, жеље, очекивања и план, а све остало је њихова брига. Стручни тимови ће благовремено и координисано одредити датум, заказати простор, спремити позивнице, планирати мени са храном и пићем и све остало, али наравно уз континуирану консултацију и договор са вама.

Једне од фирми које се тиме баве су и оне које раде организацију догађаја у евент центрима.

Организација догађаја у евент центру

Организација догађаја у евент центру је све популарнија опција код нас у Србији, а посебно у главном граду Београду. Професионалци из ове области специјализовани су да осмишљавају кративне идеје и спроводе их у делу како би се направио незаобравни догађај.

Организација догађаја у евент центру подразумева комплетне активности у вези са организацијом семинара, прослава, тематских журки, тим билдинга, конференција, семирана и скупова.

Њихови стручни тимови претварају идеје у стварност, а радост у чаролију.

Ексклузивна вина можете набавити у винотекама у Београду

Пиће је такође једна од кључних тема којом се треба бавити. Осим оних стандардних напитака који се очекују и подразумевају, било би добро направити кутак за дегустацију нечег специфичног. А шта би било боље од разних сорти вина?

У Београду винотека се може наћи на више локација и представља савршено место за куповину разних ексклузивних и неуобичајених вина по повољним ценама. Од продаваца у винотекама у Београду можете добити и савете при куповини како бисте изненадили и очарали ваше госте.

Ако не знате где се налазе ови објекти, лако можете на интернет претрази потражити ,,винотека Београд“ и добити широку лепезу понуде и адресе најпопуларнијих и најбољих.

Обезбеђивање складне декорације и фотографа

Избор теме за прославу је такође јако битан, те ће сходо томе бити урађена и декорација простора. Декорација може простор оплеменити и обогатити, те му дати тотално нову димензију.

А све што је лепо за око, из угла фотографа може испасти још лепше. Зато не заборавите да ангажујете професионално лице које ће уснимити све битне тренутке вашег славља.

Можете захтевати да један фотограф слика редовне фотографије, док ће други бити задужен да хвата спонтане осмехе, разговоре, здравице и загрљаје.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas