Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 ЗНАКОВА ДА ЋЕ ВАША ВЕЗА ТРАЈАТИ ЗАУВЕК: Једна ствар је пресудна и открива да ли је љубав права

Према стручњацима ово су 5 знакова који показују да сте пронашли сродну душу и да ваша веза има будућност.

1715167126_shutterstock_2006404289.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Да би веза трајала заувек, љубав једноставно није довољна. Суочимо се с тим, ако нисмо вољни да радимо како бисмо заједно расли, врло је могуће да се удаљимо кроз године. Како можете знати да ли сте већ упознали сродну душу? Стручњаци откривају 5 кључних ствари.

Можете бити потпуно искрени једно према другом


Када имате поверења у партнера да му кажете све, као и он да каже све вама без икаквих осуда, онда сте на правом путу. Када знате нечије најдубље тајне, а само ту особу волите још више због тога то значи да сте повезани навећем нивоу. Ако се обоје осећате безбедно и прихваћено у својој вези, нашли сте „дом“ једно у другом ваша веза ће вероватно трајати. 

Подударају вам се потребе за заједништвом као и за личним простором


Замислите Венов дијаграм: Неки парови деле 20% свог живота и задовољни су са само 20%. Али то може учинити да се други осећају лоше. Неки дају 90% свог времена, али други се осећају угушено.Чак и ако сте обоје добри, нетоксични људи, ако су ваше потребе за простором и заједништвом знатно различите, један од вас ће сигурно бити незадовољан.

Градите заједнички живот


Ако имате кућне љубимце, огромну колекцију књига и плоча, заједничке рачуне, листе намирница и листу ваших животних циљева, трошкова и распореда, онда дефинитвно уживате у изградњи заједничког живота.

Чак су и ваш аутомобил из снова и дом засновани на комбинацији ваших личности и страсти. Иако је важно имати простора да растете као индивидуе, ако не гледате у истом правцу, једног дана ћете се можда осећати као да вам је партнер странац. Дакле, ако заједно правите планове и доприносите будућности, имаћете дуготрајан испуњен однос.

Бринете за лични раст и срећу међусобно


Неки људи заборављају да њихови партнери имају свој живот. Особе које желе да буду центар соларног система једно другог на крају губе равнотежу у свом животу.  Парови који вечно трају подржавају једни друге кроз све улоге које морају да играју:

  • Помажу једно другом у планирању друштвених окупљања
  • Међусобно издржавају ширу породицу
  • Мешају задатке када њихов партнер има велики обим посла
  • Брину о свом здрављу и управљају стресом у најтежим временима
  • Допуштају једно другом време да проведу у самоћи
  • Дакле, ако сте били у стању да подржавате једно друго кроз финоћу жонглирања са вишеструким улогама, чак и ако не увек савршено, ваша веза ће трајати, чак шта више пресудна је за опстанак.

Обоје сте зрели


Успех везе своди се на ниво зрелости сваког партнера и на то како сте обоје спремни да учите. Ово су ствари које указују да сте емоционално зрели.

  • Одговорни сте финансијски, физички, емоционално, друштвено
  • Обоје негујете ум и дух
  • Знате како да исконтролишете своје емоције
  • Подржавате једни друге кроз опоравак од трауме (са стручњацима ако је потребно)
  • Ако помажете једно другом неизменично, ваша веза има перспекриву и будућност, пише Идеапод.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas