· · Коментари: 0

Уколико имате ово СЛОВО у имену ви сте посебни: Зрачите позитивном ЕНЕРГИЈОМ и људи вас обожавају

Да ли сте међу њима?

1674213986_Foto-Shutterstock-ime1.jpg
Фото: Схуттерсток

Људи који то имају у свом имену, врло су добри у преузимању иницијативе, јер имају пуно енергије и мотивисани су да напорно раде, без обзира да ли су у тимовима или сами

Слово Л има енергију која одзвања истраживањем, инспирацијом, креативношц́у и оптимизмом. Ова енергија може инспирисати људе да се отвореније изразе. Они којима је Л за прво слово у имену, имају веома креативан ум и оптимистични су. Такође су искрени и имају топло срце. У случају да је Л последње слово у њиховом имену, најсрец́нији су када заврше своје пројекте како су намеравали.

Семитски натписи из 1800. године п.н.е. и касније, представљају Л као у облику куке, са значењем Бога и звуком Ел. Феничани су били ти који су изравнали Л и ставили га у обрнути положај. Грци су одлучили да га окрену и назову ламда. У свим азбукама, Л има нумеричку вриједност 30. У нумерологији кабале ово слово је 3 и представља равнотежу свих ствари, такође и духовни ауторитет. У ствари, Кабала види да Л представља моц́, јер је то дио имена Лиммуд, што значи Бог. Гледајуц́и хијероглифе, може се виђети да Л изгледа као испружена рука.

Такође у речи Ламед, што значи теле Еб, Л представља генеративну моц́ и на Земљи и у космосу, јер бик представља планету Марс. У алхемији, Л је знак разлагања. Руско Л много личи на обрнуто В и симбол је љубави, нежности и наклоности, и такође се види као симбол мудрости. Словени су га повезивали са елементом воде која тече, а у магији Л означава знање, интуицију, плодност, буђење пролец́а и цветање цвец́а, радост.

Прочитајте још: Добро погледајте слику: Покушајте да пронађете облик који одговара кључу (ФОТО)

Личне карактеристике људи који у свом имену имају слово Л

Л је слово акције. Људи који то имају у свом имену, врло су добри у преузимању иницијативе, јер имају пуно енергије и мотивисани су да напорно раде, без обзира да ли су у тимовима или сами. Ови људи не би требало да дозволе себи да буду неодлучни. У исто време, они су пуни разумевања, поштени, љубазни и великодушни. Како су веома жељни путовања, требало би да се побрину да због своје анксиозности и неспретности не заврше тамо где не би требало.

Равнотежа би за њих требало да буде реч дана, јер будуц́и да су увек у покрету, можда нец́е добити прилику да заиста доживе живот. Уживају у свему што раде и имају тенденцију да прелазе са једног пројекта на други, па немају времена да заиста уживају истински у било чему. То је зато што желе да живе свој живот максимално. Изузетно су великодушни, што их чини вољеним. Иако се може чинити да слепо пролазе кроз живот, они у ствари увек имају контролу над свим.

Заправо, веома је важно да они буду главни. Када се то не догоди, постају веома несрец́ни. Њихове извршне способности обично их воде ка водец́им позицијама, што значи да је њихова репутација веома добра. Дају велики значај ономе што други мисле о њима, па увек дају све од себе да покажу своје таленте и да се истакну. Оно што је код њих такође одлично је то што немају проблема са слушањем мишљења других људи. Пошто су добро прилагођени, мисле да су једини у праву. Као што је вец́ речено, више воле да путују него да остану код куц́е, јер им лако досади и желе да све вријеме раде нешто друго. Негативни Л људи су окрутни и вец́ину времена лажни. Не брину о другима или не раде ствари онако како им се саветује. Ако их не прихвате, постају тирани.

Скривено значење слова Л

Слово Л људима даје до знања да су промене на путу и ​​да ц́е се живот побољшати. Они који често виђају ово слово, треба да обрате више пажње на своју околину, ако желе да напредују у животу. Не би требало да дозволе себи да буду слаби, да се не збуне у оно у шта верују. У исто време, требало би да буду опрезни са онима који покушавају да их убеде да нису у праву. Треба да се држе онога што сигурно знају. Нико боље од себе не зна које су му обавезе и циљеви. Л је такође слово стабилности, што указује на то да су вам потребни јаки темељи, пише Еспресо.рс.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.