Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УНИШТИЋЕ ИМ ВЕЗЕ! Људи су ван себе од БЕСА након снимка пијане девојке која љуби беле мајице момака (ВИДЕО)

Корисници ТикТок-а напали су жену и жигосали је као 'разбојницу са кармином' након што је снимљена у бару како љуби беле кошуље несвесних мушкараца, остављајући трагове пољупца на њиховој одећи

1647969702_28c50430-a8b5-11ec-9f6f-fab0009e28bc.jpg
Фото: Принтскрин/ТикТок
Oglas

Професорка је почела да прави "несташне" лудорије, док је славила Дан Светог Патрика током викенда у ирском бару у Сиднеју, Аустралија.

Наоружана својим кармином, почела је да се креће по подијуму за игру посматрајући своје мете - мушкарце са белим мајицама.

"Разбојница са кармином" је снимљена док је изводила контроверзну шалу, која је сада постављена на ТикТок и прикупила огромних 46,5 милиона прегледа.

У кратком снимку, подмукла "разбојница" је љубила разне мушкарце, а да они нису знали шта се дешава иако им се буквално дешавало иза леђа.

Док се кикотала обилазећи друге посетиоце журке, бринета је прислањала усне на леђа мушкараца.

Оставила је упадљиво очигледне трагове пољупца на њиховим кошуљама, које би могле да их увале у проблем. Током читавог времена у бару, жена је наставила да допуњава слој свог кармина како би могла да настави свој контроверзни барски штос.

Прочитајте још: ХИМЕРЕ СУ МЕЂУ НАМА: Жена родила децу своје НЕРОЂЕНЕ сестре близнакиње

Али упркос томе што се и сама забављала, многи корисници на ТикТок-у нису делили исту забаву. Бескрајне количине коментара критиковале су жену да је те ноћи потенцијално уништила односе. Плашили су се да су мрље од кармина могле да доведу до закључка да су мушкарци били неверни.

@littlewank

lipstick bandit was on the LOOSE at pj’s

♬ I'm Shipping Up To Boston - Dropkick Murphys

Један корисник је прокоментарисао: „Прљање одеће и изазивање свађа код парова једноставно није то сестро.“ Други је рекао: „Ово није у реду! Уништавање одеће људи и започињање свађа у везама.”

Jедна особа је истакла: „Краћа и једноставна верзија о томе како уништити бракове људи."

Други су указали на 'двоструки стандард' када би ово радио мушкарац, то би се доживљавало сасвим другачије. Једна особа је рекла: „'Да је момак ово радио, сви бисте били љути, двоструки стандарди."

Затим: „Момци који иду около и љубе насумичне девојке на леђима не би били у реду. А није ни ово.”

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas