· · Коментари: 0

Стари бријач ТРЉАЈТЕ о фармерке: Оно што ћете ДОБИТИ ће вам уштедети огромне паре (ВИДЕО)

Доносимо ти јако лак трик који ће очистити и продужити рок твојим бријачима

1665315748_brijac-i-tkanina.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/уревиеwс

Иако ово нисте очекивали бријач спада међу најпрљавије ствари у вашем купатилу. Шта радити са вашом кожом пре бријања, пођеднако је важно као и како се бринете о вашем бријачу.

Прочитајте још: Трик који ће распаметити даме: Идеално решење за неудобне штикле (ВИДЕО)

Једна од ствари која уништава ваш бријач јесу производи које користите да насапуњате и омекшате вашу кожу. Већина бријача обложена је тефлоном, тако да талог од креме може да раствори премаз и може да доведе до слабљења и рђања сечива.

Важно је да исперете вишак креме за бријање под топлом водом са обе стране. Такође, након испирања са топлом водом, можете феном за косу на кратко просушити сечиво бријача.

Влажан жилет, већ горе напоменуто врло лако постаје рђав жилет, а поред тога, препун је длака, мртвих ћелија коже и бактерија разног порекла и све то заједно изазива инфекције, иритацију коже и урасле длаке. Зато за разлику поступања са њим након, пре употребе, жилете пребришите алкохолом, а затим када завршите свој хигијенски ритуал осушите пешкиром и ставите у ормарић где ће бити заштићен од влаге и бактерија.

Скоро је на интернету испливао јако занимљив трик за ефикасно чишћење бријача, као и за продужетак његовог трајања. Све што је потребно је да бријач протрљате пар пута о старе фармерке (део тканине) , с тим да сечива директно додирују тканину.

Исти ефекат можете постићи када бријачем прелазите преко коже у смеру раста длачица. Приликом овог поступка неће уклонити длачице са ваших руку, али ће се сечиво очистити.

Након што сте око 10-ак пута протрљали бријач о фармерице, видљива је велика разлика. Бријач је као нов.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.