Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ваша ВИСИНА може рећи много о вама: Упознајте своје добре и лоше стране

Ваша висина може открити и ваш карактер

1661349551_Foto-Pexels-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy, Пеxелс
Oglas

Високи, ниски и просечни….углавном се ове три карактеристике користе када се описује неко. Али да ли знате да ваши центиметри откривају и ваш карактер.

Једноставан тест са вероватноћом од 90% одредиће ко сте, заправо.  Потребно је само изабрати своју висину и погледати резултат испод:

140-150 цм

Паметна и виспрена особа. Ви сте велики мислилац. Ваше мисли и идеје су – најважнија ствар. Волите да, у тишини и самоћи, размишљате о својим теоријама, ставовима и погледима. Ви сте интровертна особа. Слажете се са онима који воле да мисле и да уче. Трошите доста времена размишљајући о моралу. Покушавате радити оно што је исправно, чак и ако се већина са вама не слаже.

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Психопате се највише баве ОВИМ занимањима

150-160 цм

Проницљива и филозофска особа, јединствена у духовном смислу. Поред вас нема никога вама сличног. Веома сте интуитивни, и помало чудни. Често вас разумеју погрешно, и то вас боли. Вама је неопходан лични простор. Треба да развијате своју креативност, она захтева поштовање других. Ви сте особа која јасно види тамне и светле стране живота. Веома сте емотивни.

160-170 цм

Занимљива сте, и узбудљива личност. Истинољубац. Одговорна особа која воли да брине о другима. Верујете у поштен посао и лако преузимате одговорност. Имате добар карактер. Изазивате поверење код других људи. Ви сте снажна, комуникативна, брза и духовита личност. Увек постоји нешто занимљиво што можете испричати другима. Вољени сте и прихваћени у друштву, пише Нови.ба.

170-180 цм

Сигурна и доминантна особа. Веома сте независни. Ваш мото – „Уради сам“. Ослањате се само на себе. Знате како да останете јаки за себе и друге људе, оне које волите. Ви знате шта желите и не плашите се ићи у сусрет томе. Једино, што захтевате од других је – да буду искрени према вама. Спремни сте за истину.

180 – 200 цм

Веома сте независни. Проницљива и филозофска особа, јединствена у духовном смислу. Поред вас нема никога вама сличног. Веома сте интуитивни, и помало чудни. Трошите доста времена размишљајући о моралу. Покушавате да радите оно што је исправно, чак и ако се већина са вама не слаже. Никада се нисте разочарали у вама блиске људе, романтични сте и добар љубавник/ца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas