· · Коментари: 0
занимљивост

ВРЕМЕ РОЂЕЊА МОЖЕ ФОРМИРАТИ ВАШ КАРАКТЕР: Знатижељни се рађају у поноћ, перфекционисти у раним вечерњим часовима!

Положај планета у тренутку рођења може пресудно утицати на наш карактер

1648744185_compass-gb3f3d6185_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Сваком хороскопском знаку приписују се одређене особине које се сматрају доминантним, али и поред тога време рођења пођеднако може утицати на наш карактер.

1. Од 00:00 до 02:00

Верује се да људи који су рођени у овом временском периоду одликује знатижеља, али и већа затвореност према околини.  Њима је породица у фокусу, а могу бити опуштено само пред људима које добро познају.

2. Од 02:00 до 04:00

Главна одлика оних који су рођени у овом интевалу јесте добро баратање речима, па су они обично добри писци и говорници. Интелигентни су, добри пријатељи и љубитељи путовања.

Прочитајте још: Да ли ли вам је јача ЛЕВА или ДЕСНА СТРАНА МОЗГА? Научници открили ТРИК како то можете да утврдите

3. Од 04:00 до 06:00

У раним јутарњим часовима рађају се вође, храбри и тврдоглави људи. Не предају се тако лако и не посустају пред препрекама. Увек су спремни да помогну другима, а одличне су штедише кад је новац у питању.

4. Од 06:00 до 08:00

Ако сте рођени у овом временском периоду, врло вероватно сте јако креативна особа. Они теже успеху и да буду примећени од стране других. Баш зато их више занима шта други мисле о њима, мада спадају у сналажљивије особе.

5. Од 08:00 до 10:00

У нешто каснијим јутарњим часовима рађају се јако шармантни људи који не воле да буду сами. Мишљење околине их не дотиче претерано јер теже унутрашњем миру. Воле да помажу другима и вечити су оптимисти.

6. Од 10:00 до 12:00

Ви сте амбициозни, пуни енергије и стално у покрету! Комуникација и социјалне особине су вам јача страна, па сте и сјајан тимски играч.

7. Од 12:00  до 14:00

Одговорност је јача страна особама рођеним у овом временском интервалу. Они су амбициозни, маштовити, авантуристи и воле да буду у центру пажње.

8. Од 14:00 до 16:00

Храбри, одважни, сналажљиви - уколико сте рођени у ово дома вероватно вас красе ове особине. Не воле рутину, стално уче нешто ново, а физичка активност им је јача страна.

Прочитајте још: Погледајте како је изгледао КРАЉЕВСКИ ВЕ-ЦЕ у средњем веку! А његово чишћење ће вас запрепастити! (ФОТО/ВИДЕО)

9. Од 16:00 до 18:00 

Вечити оптимисти који не одустају док не пронађу најбоље решење за сваку ситуацију! Веома цене верност, али поверавање другим људима им није јача страна.

10. Од 18:00 до 20:00

Људи рођени у раним вечерњим часовима изузетно су саосећајни и избегавају конфликте било које врсте. Толерантни су и увек теже да разумеју друге и њихове поступке.

11. Од 20:00 до 22:00

Особе рођене у овим сатима изврсни су глумци! Перфекционисти су, тешко опраштају грешке и себи и другима, стално трагајући за пажњом других.

12. Од 22:00 до 00:00

И за крај, људи рођени у касним вечерњим сатима одликује мистериозност и повучена природа! Не отварају се тако лако другима и пречи им је унутрашњи мир од туђег мишљења!

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.