Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

За један знак ће ФЕБРУАР ПРЕСТУПНЕ године бити најтежи: Имаће најмање среће

Једном знаку фебруар неће бити толико наклоњен

1706865855_shutterstock_2341256617.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Други месец ове преступне године ће бити тежак, биће неопходна посебна пажња и велика умешност да се извуку из беспарице која ће их пратити свих 29 дана, колико траје фебруар 2024. године.

Да прекинемо даље спекулације и нагађања, реч је о хороскопском знаку Лав

Лавови се суочавају са много финансијских проблема, што ће им донети додатни стрес. Срећом, ово се неће негативно одразити на њихову каријеру, чак ће забележити и напредак. Ипак, упркос овим повољним околностима, суочиће се са бројним непредвиђеним трошковима. 

Излаз из "ц́орсокака" пронаћи ће у откривању извора својих грешака и шта могу да ураде да боље управљају приходима. Време је на страни Лава, а вец́ крајем фебруара могли би да виде промену на боље. Корак по корак научиц́е како да управљају новцем, чак и када њиме оскудевају. Након овог бурног периода, Лавови ц́е почети да се осећају много сигурније и да више верују у своју снагу. 

Њихов ведар и оптимистичан став помоц́и ц́е им да лакше превазиђу проблеме и боље разумеју околину. Биће отворенији, комуникативнији и искренији према својим осец́ањима и начину на који бирају да се опходе према људима око себе.

Које ц́е лекције научити Лавови?

Свака тешка фаза долази и са животним лекцијама. За овај знак може да се каже да је храбар, а током фебруара ће научити и како да буду пажљиви. Али то није једина ствар која ц́е променити њихов поглед на живот. Схватиће и да су духовне ствари много важније од материјалних. Много више ће ценити успомене које стварају и искуства која проживе. Почеће да више штеде, улажу у своју срец́у и чешц́е стављају себе на прво место.

Фебруар ц́е им доказати да су заиста јаки и да стрпљиво могу да савладају сваку препреку.Ово је месец који ће дуго памтити. Оно што сада науче покушац́е да примене у животу и у будуц́ности.

(Сенса)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas