Oglas
· · Komentari: 0

Za jedan znak će FEBRUAR PRESTUPNE godine biti najteži: Imaće najmanje sreće

Jednom znaku februar neće biti toliko naklonjen

1706865855_shutterstock_2341256617.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Drugi mesec ove prestupne godine će biti težak, biće neophodna posebna pažnja i velika umešnost da se izvuku iz besparice koja će ih pratiti svih 29 dana, koliko traje februar 2024. godine.

Da prekinemo dalje spekulacije i nagađanja, reč je o horoskopskom znaku Lav

Lavovi se suočavaju sa mnogo finansijskih problema, što će im doneti dodatni stres. Srećom, ovo se neće negativno odraziti na njihovu karijeru, čak će zabeležiti i napredak. Ipak, uprkos ovim povoljnim okolnostima, suočiće se sa brojnim nepredviđenim troškovima. 

Izlaz iz "ćorsokaka" pronaći će u otkrivanju izvora svojih grešaka i šta mogu da urade da bolje upravljaju prihodima. Vreme je na strani Lava, a već krajem februara mogli bi da vide promenu na bolje. Korak po korak naučiće kako da upravljaju novcem, čak i kada njime oskudevaju. Nakon ovog burnog perioda, Lavovi će početi da se osećaju mnogo sigurnije i da više veruju u svoju snagu. 

NJihov vedar i optimističan stav pomoći će im da lakše prevaziđu probleme i bolje razumeju okolinu. Biće otvoreniji, komunikativniji i iskreniji prema svojim osećanjima i načinu na koji biraju da se ophode prema ljudima oko sebe.

Koje će lekcije naučiti Lavovi?

Svaka teška faza dolazi i sa životnim lekcijama. Za ovaj znak može da se kaže da je hrabar, a tokom februara će naučiti i kako da budu pažljivi. Ali to nije jedina stvar koja će promeniti njihov pogled na život. Shvatiće i da su duhovne stvari mnogo važnije od materijalnih. Mnogo više će ceniti uspomene koje stvaraju i iskustva koja prožive. Počeće da više štede, ulažu u svoju sreću i češće stavljaju sebe na prvo mesto.

Februar će im dokazati da su zaista jaki i da strpljivo mogu da savladaju svaku prepreku.Ovo je mesec koji će dugo pamtiti. Ono što sada nauče pokušaće da primene u životu i u budućnosti.

(Sensa)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas