Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕВЕРОВАТАН ТЕСТ ЛИЧНОСТИ КОЈИ ЋЕ ВАС "ОДУВАТИ"! Замислите коцку, мердевине и коња...

Тест личности који на први поглед изгледа безазлено, али не дајте да вас завара, одговори ће вас изненадити и помоћи вам да откријете нешто више о себи.

1633514719_Depositphotos_26554821_XL.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

За почетак, замислите да сте дошли у пустињу и наишли на коцку, наставите са упутствима и успутите се у дубине подсвести. Узмите папир и оловку и записујте шта видите.

Замислите коцку: Колико је велика коцка? Које је боје? Од којег је материјала? Видите ли њену унутрашњост? Колика је у односу на пустињу?

Замислите мердевине: Које су боје мердевине? Од чега су направљене? Колико је растојање од мердевина до коцке? Да ли су мердевине наслоњене на коцку?

Замислите коња: Колико је коњ удаљен од коцке? Које је боје коњ? Какав утисак оставља на вас? Да ли је коњ везан и има ли седло?

Стиже олуја: На коликој удаљености је олуја од коцке? Да ли је реч о малој или великој олуји? Како изгледа? Да ли пролази или се задржава?

Видите и цвеће: Колико цветова видите? Где се цвет или цвеће налази? Које је боје? Шта осећате док га гледате?

Објашњење

Коцка представља вас.

Оно што мислите о коцки је рефлексија вашег мишљења о себи. Ако замислите коцку направљену од жутог камења, ради се о томе да жута боја пружа осећај топлоте, а камен оставља утисак снаге. Удаљеност између вас и коцке представља разумевање самог себе. Ако је коцка далеко, значи да се не познајете довољно. Ако је унутрашњост коцке видљива, значи да дозвољавате људима да вам се приближе и да вас упознају. Што је коцка већа у односу на пустињу, то је већи и его.

Мердевине су пријатељи у вашем животу.

Ако се ослањају на коцку, значи да се пријатељи ослањају на вас. Уколико подупиру коцку, значи да ви зависите од пријатеља. Удаљеност мердевина од коцке означава вашу блискост с пријатељима. Оно што мислите о мердевинама је рефлексија онога што мислите о пријатељима.

Коњ је ваш љубавник.

Ако се налази близу коцке, значи да сте веома блиски. Ако је коњ везан или има седло, волите да контролишете љубавника.

Олуја је препрека у животу.

Ако је олуја близу коцке, тешки периоди су чести. Уколико је мала, онда су препреке у вашем животу такође мале.

Цвеће представља ваше потомство.

Ако је близу коцке, ви сте веома везани за своју децу. Осећања према цвећу обухватају ваше емоције према деци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas