· · Коментари: 0
ПОЗИТИВНЕ МИСЛИ

Жене, стручњаци откривају зашто вам ПАДА САМОПОУЗДАЊЕ са годинама

Самопоуздање зависи од много фактора, али не само оних унутрашњих...

1680643271_zp-zene-shutterstock--2-.jpg
Фото: Shutterstock

Истраживање на 2.000 жена показало је како време утиче на њихово самопоуздање и расположење. Током хладних месеци, многе жене се осећају изузетно несигурно. Скоро половина жена не воли своју кожу зими - криви су тупост и неуједначен тон (49%).

Више од половине жена је такође рекло да се на хладноћи и непосредно по завршетку зиме не облаче како заиста желе, јер нису сигурне да изгледају добро (56%).

Прочитајте још: Зашто дете не треба да носи јакну када је у АУТО-СЕДИШТУ? Многи греше, а може да буде опасно

Иначе, већина испитаника сматра да време између пролећа и зиме треба посматрати као потпуно одвојено годишње доба (72%). Он такође не доприноси идеалном осећају његове лепоте, ово је нека врста прелазног периода. После зиме, 40 одсто жена „увек” или „често” није сигурно да изгледа добро у лаганој одећи. Међутим, ко од нас није био забринут, покушавајући да се уклопи у прошлогодишње фармерке.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

Испитаници се радују идеалној температури напољу – а она је 17-20 степени Целзијуса.

Жене кажу да када се осећају несигурно, највише пате њихов изглед (49%), сан (47%) и укупна срећа (47%).

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.