· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

У његову моћ се КУНУ И ЛЕКАРИ: Овај НАРОДНИ ЛЕК успешно спречава настанак инфекција и камена у бубрегу

Природна медицина има решење за сваки проблем

Depositphotos_167661228_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Несумњиво је да је улога бубрега у организму вишеструка. Они су задужени за избацивање токсина, одржавање пХ вредности крви, балансирање електролита и производња одређених хормона. Веома су важни за правилно функционисање целог организма, па у складу са тим посебно треба водити рачуна о њиховом здрављу.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Ова биљка расте као КОРОВ, а чај од ње вам може месечно уштедети и до 4.000 ДИНАРА!

Народна медицина има решење за сваки проблем, а овај напитак ће на најбољи начин очувати здравље бубрега и спречити настанак камена.

Посебно водите рачуна
Како се здравље бубрега нарушава свакодневним навика, саветујемо да поведете рачуна о уносу количине соли у организам, хидрирању тела довољном количином воде, конзумацији алкохола и цигара, физичкој активности и броју сати сна.

Прочитајте још: На Старој планини расте биљка коју МОРА да има свака кућа

Ради се о першуну, односно о чају од ове биљке. Благи је диуретик и антисептик који помаже чишћењу тела од штетних ствари. Такође, садржи есенцијалне нутријенте који помажу раду ових органа и успешно спречава настанак бубрежног каменца и инфекција.

Прочитајте још: Биљка ОЧАЈНИЦА помаже код лечења НЕПЛОДНОСТИ код жена, а ово су РЕЦЕПТИ

За припрему овог чаја најбоље је користити свежи першун, а може се употребити и његов корен. Ево начина да га сами направите.  Једну кашику свежег исецканог першуна прелити с 200 мл кључале воде и пустити 5 минута да одстоји, па процедити. Препоручена доза је до 3 шоље недељно. Можете га пити у било које доба дана осим касно увече.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.