· · Коментари: 1
ЗДРАВЉЕ

Открила је ЧУДЕСАН рецепт: Скините флеке и старачке мрље са руку помоћу састојака из кухиње (ВИДЕО)

Све што вам треба су састојци које има скоро свака кухиња

1615964775_Capture.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/ Симпле Беаутy Сецретс

Често се на рукама чак и млађих особа појаве флеке, са горње површине шаке, које праве естетски проблем.

Тај феномен називају "старачким пегама" и руже изглед руку.

Намирнице из ваше кухиње могу вам помоћи да повратите младалачки изглед коже, али се свакако треба прво обратити лекару, јерт свака промена на кожи захтева медицинску и стругну негу.

Жена у видеу открила је како да на потпуно природан начин избелите кожу на рукама и очистите је од флека и мрља које долазе с годинама.

Потребни састојци:

– 2 кашичице меда
– 3 кашичице цеђеног сока од поморанџе
– лимун
– 1 кашичица шећера

Поступак:

Помешајте мед, сок од поморанџе и шећер. Кашичицом добро умутите. Добијену смесу половином лимуна размажите по рукама. Трљајте тако 25 минута.

Када сте завршили са пилингом, припремите маску за руке која ће нахранити вашу кожу.

Помешајте 3 кашичице пиринчаног брашна, једну кашичицу хидроген пероксида (5%), 4 кашике ши путера и 2 кашике сока од поморанџе. Све лепо сјдините и нанесите на руке, оставите да одстоји 30 минута.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.