Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Природни ЧАЈ који ће вам помоћи да ојачате ИМУНИТЕТ: Има бројне БЕНЕФИТЕ по здравље, па се препоручује свима

Погодан је за људе који имају повишен холестерол и крвни притисак

1671281279_Foto-Shutterstock-caj-od-ovasa.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Најчешће се користи код ублажавања симптома прехладе, грипа, инфекција, а нарочито је погодан за људе који пате од повишеног холестерола, крвног притиска, триглицерида.

Овас или зоб се одувек користио у традиционалној медицини. Еликсири од оваса се користе као стимуланс за несаницу, менталну исцрпљеност, физички умор. Купке од овсене каше помаже код реуматизма, гихта, ишијаса и неких кожних обољења. Слама од зоби се користи као атидијабетечко, диуретичко и антисептичко средство.

Чај од овса најчешће се користи код ублажавања симптома прехладе, грипа, инфекција, а нарочито је погодан за људе који пате од повишеног холестерола, крвног притиска, триглицерида...

Прочитајте још: Решите се БОЛИНИХ ЖУЉЕВА на стопалима: Народни лек који ће вам помоћи

Чај од овса је погодан за јачање срца и крвних судова, а и као превенција можданог и срчаног удара, болести желуца и јетре.

Овас је богат моћним фотостеролима, супстанцама које чисте крвне судове и организам од токсина, а веома позитивно делује и на нервни систем.

Чај од овса се показао и као добро решење након хемиотерапије, а својим лековитим својствима помаже да се организам опорави. Уколико сте љубитељ каша, можете овас конзумирати и са свежим воћем.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas