· · Коментари: 0

Повезивање и оснаживање жена из целог света на првом Festival of Womanhood

Online догађај који окупља жене из целог света

1649179751_Festival-of-Womenhood.jpg
Фото: Промо

Фестивал оф Wоманхоод је онлине догађај који окупља инспиративне говорнице, уметнице и исцелитељке из целог света и по први пут се одржава од 8. до 10. априла. Снажна група глобалних лидерки које представљају врхунске стручњаке у својим областима ће кроз виртуелне и личне процесе, пружити свим учесницама могућност да прихвате себе у потпуности и отпусте блокаде које их спречавају да остваре свој пун потенцијал.    

Кроз интерактивну платформу, тродневни Фестивал ће окупити жене из целог света путем  оснажујућих панел дискусија и разговора, јединствених радионица древних исцелитељских техника, ексклузивних процеса трансформације, музичких концерата, са циљем повезивања и оснаживања жена.

О темама важним за жене широм света говориће Деви Мохан, глобална амбасадорка Мохањи фондације и глобална председница АЦТ фондације, Јелена Ђоковић, ЦЕО Фондације Новак Ђоковић, Ингрид Неwкрик, ПЕТА оснивачица, Ана Дивац, оснивачица Фондације Ана и Владе Дивац, Ида Престер, музичка уметница и говорница, Пиен Осстерман, ЦЕО глобалне ИТ компаније, Сузy Сингх, књижевница, Јелена Шрибар, ХР директорка Мерцатор-С и многе друге занимљиве жене.

„Тема мајчинства јако је блиска мом срцу из два разлога. Један је потреба успостављања ненасиља над мајкама свих  врста живих бића, а други је стварање нове генерације људи са сврхом који могу да дају велики допринос свету. Генерације које долазе треба да буду стабилне, а за то нам је неопходан стабилан начин размишљања код мајки” изјавио је Моханђи, хуманиста и пријатељ света, оснивач Мохањи фондације која је организатор овог догађаја. Мохањи фондација  која на 5 континената, регистрована је у 16 земаља, са активностима које се организују у преко 80 земаља света. Само у 2021. години је реализовано 5.000 организованих догађаја на 27 светских језика.

Овом Фестивалу могу да присустују жене из свих области живота и уживају у садржајима фестивала који тежи да створи заједницу засновану на доброти, саосећању и подршци.

Више информација о фестивалу и учесницама, на www.фестивалофwоманхоод.цом или пишите на мејл хелло@фестивалофwоманхоод.цом

                                                                    

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.