· · Коментари: 0
ВЕСЕЛО

"Постала сам веган да бих побољшала свој сексуални живот – сада имам секс СВАКИ ДАН и дуже оргазме"

ВИШЕ од трећине нас је заинтересовано за прелазак на биљну исхрану, а више од два милиона се пријавило на Вегануари – проводећи овај месец на веганској исхрани.

1641373750_pjimage--94-.jpg
Фото: Пиксабеј

Док многи верују да одбацивање меса, јаја и млечних производа звучи јадно и нездраво, једна 34-годишњакиња пише како јој је веганска дијета помогла и у кревету...

Девојка је написала: "Након што сам појела десетак острига уз љути, зачињени дресинг, надала сам се да ћу бити дрска са својим дечком у кревету. На крају крајева, скромне шкољке су дуго биле цењене као природни афродизијак. Али како су се минути претварали у сате, нисам осећала ништа и вече је завршило помало безвезе. То је био последњи пут да сам јела шкољке - или било шта друго рибље, млечне производе или на бази меса - и од тада се нисам осврнула назад."

Приметна промена

Последњих шест месеци била сам веган, а биљна исхрана је побољшала више од мог струка. Мој ниво енергије и либидо су порасли, а са тим и моја жеља за сексом. Раније сам то невољо радиланеколико пута месечно у досадном положају после тешке, меснате вечере."

Прочитајте још: ШИМШИР тера вирусе, грозницу и зацељује ране, али само ако се ПРАВИЛНО припреми (РЕЦЕПТ)

"Не само да наше сесије сада трају дуже, већ и моји оргазми. Мој партнер, који је обично јео црвено месо већину дана, такође је пријавио побољшање између чаршава и он је постао бољи љубавник. Такође смо скинули неколико килограма, што значи да имамо више енергије за врелије сесије у кревету. Једноставно речено, верујем да су вегани бољи, пажљивији љубавници."

Биљке које вас убацују у секси расположење
Авокадо, киноа, босиљак, шпаргла, шафран, лубеница, нар, банана, смоква, бадем, ђумбир. Поред тога, за добру енергију у кревету једите и тамну чоколаду и тофу.

"И то није само моје мишљење, оно је поткријепљено науком. Многе веганске намирнице подстичу циркулацију крви, што повећава наше шансе за оргазам, јер испод има више протока крви."

Лиснато поврће, смокве, семенке бундеве, кајенски бибер, тамна чоколада и бадеми су препуни витамина Б и цинка, који подижу ниво тестостерона и сексуалну жељу, повећавајући наш апетит за сексом.

Месо, јаја и млечни производи су богати холестеролом и засићеним животињским мастима, који могу зачепити наше артерије и успорити доток крви у наше доње регионе - што доводи до мушке импотенције.

Ако момци желе полет, требало би да комбинују вежбу са исхраном богатом флавоноидима, који се налазе у воћу као што су јагоде, боровнице и јабуке.

Ово би могло смањити њихов ризик од развоја еректилне дисфункције за више од 20 одсто, према студији објављеној у American Journal of Clinical Nutrition.

Фото: Пиксабеј

Штавише, истраживања показују да одустајање од меса и млечних производа може повећати наш ниво серотонина, хормона среће који нас ставља у расположење за љубав.

И док није тајна да мирис и сексуално узбуђење иду руку под руку, друга студија је показала да они који се придржавају биљне исхране миришу боље од оних који једу месо и млечне производе, повећавајући њихову сексуалну привлачност.

Продужени оргазми

Данас је више од трећине људи у Великој Британији заинтересовано да постану вегани, а жеља за зеленим се огледа на главној улици.

Вегани више не морају да иду у хипи продавнице да би купили храну, ми можемо да одемо у било који супермаркет и пронађемо велики избор хране само за нас. Чак и КФЦ сада има вегански хамбургер.

Тржиште постаје све веће и боље, што олакшава онима који желе да користе биљке.

Због тога се очекује да ће Вегануар 2022. имати више учесника који ће постати вегани него било које претходне године, и могу гарантовати да ће побољшати више од само свог здравља. На крају крајева, бољи секс не почиње у спаваћој соби, почиње у кухињи . . . на вашем тањиру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.