Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

Витаминска бомба која топи целулит

Истопите целулит

1610729593_smuti.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Дошло је време за брзо деловање и ефикасна решења јер ако нисте на време почели да вежбате и храните се здраво, тешко да ћете неколико дана пред море успети да решите све проблеме са килажом.

Прочитајте још: Заборавите БОТОКС! Баците се на ова три витамина

 

Овај напитак деловаће брзо и помоћи ће вам да ублажите видљивост "наранџине коре". Антицелулит шејк би требало да пијете свако јутро, уместо редовног доручка, током неколико дана. Напитак ће вас енергизовати, прочистити организам, ослободити га вишка воде и ублажити "рупице" на ногама.

 Потребни састојци за овај заиста цчаробни напитак: вода, шака спанаћа, пола банане, пола поморанџе, неколико колутића ананаса, мало цимета. Све састојке ставите у блендер и мутите док не добијете напитак
Фото: деспоситос

Спанаћ је одличан извор гвожђа и влакана. Поспешује пробаву и тако помаже при избацивању штетних материја из организма.

Поморанџа је богата водом, витамином Ц, влакнима и антиоксидансима и добра је за сјај коже. Ананас има дијуретска својства, помаже у борби против задржавања течности у телу и садржи антиоксидансе због којих кожа изгледа здраво и затегнуто.

Банана је пуна калијума и добар је извор витамина Б6 и дијеталних влакана, витамина Ц и мангана. Такође, помаже против задржавања течности у телу.

Цимет стимулише циркулацију, а сви знамо да целулит најчешће настаје управо због проблема с циркулацијом.

Вода је изузетно важна у борби против целулита јер избацује штетне материје и накупљене течности из организма.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas