Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Сваровски Оптик НЛ Пуре

Двоглед будућности (ФОТО)

Велико видно поље, ергономски облик и подесиве шкољке окулара, уз опциону додатну опрему омогућавају ловцима и љубитељима природе, прецизно и удобно осматрање

1604501861_svarovski-dvogled.jpg
сваровски-двоглед - фото: М. Остојић
Oglas

Новитет реномиране аустријске компаније “Сваровски Оптик” двоглед НЛ Пуре је намењен ловцима и љубитељима природе. Каракатеристичан је, пре свега, по великом видном пољу и револуционарном дизајну, тако да омогућава осматрање дивљих животиња на знатно вишем нивоу. 

Прочитајте још: Гледање очима „Предатора“ (ФОТО)

Захваљујући новом дизајну - револуционарном ергономском облику, двоглед НЛ Пуре се савршено уклапа у шаке ловца и омогућава много бољи хват једном руком, што је од великог значаја у лову. Поред тога, точкић за подешавање фокуса, односно за изоштравање слике изузетно је приступачан. 

Двоглед и за ловце са наочарама 

Новитет на двогледу НЛ Пуре је ослонац за чело, фото: М. Остојић

Шкољке окулара имају две позиције (за осматрање са и без наочара) и две међупозиције, које омогућавају да се лако прилагоде сваком кориснику понаособ, онако како њему одговара.  Један од значајних новитета у односу на све претходне моделе “Сваровског” је и ослонац за чело ловца, који двогледу даје додатну стабилност приликом осматрања дивљих животиња. Ослонац се као део додатне опреме посебно купује и монтира. Од великог је значаја, што ослонац остаје у истој позицији када се подешавају жижна даљина и размак између зеница ока. 

Боља стабилизација слике 

Коначно двоглед који може да се користи без скидања наочара,  фото: М. Остојић

Овом иновацијом, реномирани аустријски произвођач је омогућио знатно бољу стабилизацију слике, односно добро и прецизно осматрање. Сwаровисион технологија гарантује задивљујуће слике са невероватном верношћу боја, што олакшава препознавање сваког појединог детаља приликом осматрања. 

Бројна додатна опрема 

Двоглед НЛ Пуре има модификован ремник, који је у односу на све претходне моделе шири, а самим тим и удобнији за ношење. Помоћу копче за брзо закључавање са сваке стране, двоглед се врло брзо и лако може прилагодити дужини која одговара ловцу приликом ношења.

Захваљујући унапређеној ергономии НЛ Пуре се савршено уклапа у шаке корисника,  фото: М. Остојић

Једна од новина је и функционална торба, дизајнирана тако да је двоглед лако доступан и спреман за употребу. Поред крпице од микровлакана намењене за чишћење стакала, уз двоглед се добијају сапун и четкица за чишћење кућишта двогледа.  

Прочитајте још: Поуздана детекција даљине, брзином светлосног зрака (ФОТО)

Двоглед НЛ Пуре је доступан у варијацијама 8x42, 10x42 и 12x42, па ће поред употребе у лову на различитим теренима, своју примену наћи код орнитолога и љубитеља птица и природе уопште! 

Милан Остојић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas