Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Оптички уређаји Хаук(

Пре 40 година у гаражи је започео скроман посао... Сада је доступан у 60 земаља света (ФОТО)

Током четрдесет година развоја оптике и двогледи британске фирме преплавили су тржиште у 60 земаља света

1621337341_hawke.jpg
хаwке - фото: Хаук
Oglas

Пре 40 година у гаражи је почео скроман породични посао. Данас је то велика компанија присутна у више од 60 држава широм света. 

Прочитајте још: ВИП гаранција за сваки произведен примерак (ФОТО)

Вантаге 30 ВА 3-9x42 је универзална оптика, фото: Хаук

Оптике које се нуде нису у светском врху по квалитету, али су солидно израђене, потпупно употребљиве и нуде оно што најскупљи брендови избегавају - безусловну доживотну гаранцију. 

Ултра широкоугаоно видно поље код оптичког нишана Ендуранце, фото: Хаук

Лако фокусирање и импресивна дубина поља чине двогледе серије Ендуранце брзим и једноставним за коришћење. Дизајнирани су за употребу у најзахтевнијим временским условима, тако да им гумено кућиште са одличним пријањањем обезбећује отпорност на воду и маглу. 

Подешавање оптичког нишана, фото: Хаук

Модел Вантаге 30 WА 3-9x42 је универзална оптика са широким спектром примене, осветљеном кончаницом са могућношћу избора БДЦ (буллит дроп цомпензатор) за калибре 5,56 или 7,62 мм, монолитни тубус од 30 мм испуњен азотом, тактички турети са закључавањем, широко видно поље (14,1 м на 100 м), са распоном подешавања од 120 МОА (1 клик је 0,25 МОА) и заиста скромном ценом од 279 долара. 

Отпоран на воду и маглу двоглед Ендуранце ЕД 8x42, фото: Хаук


Употребљива у лову, за рекреативно или спортско стрељаштво, ова оптика је добар пример опреме "улазног нивоа" за љубитеље оружја и прецизног стрељаштва. 

Прочитајте још: Доживите природу на прави начин: Све о невероватном двогледу без ког нећете кретати на пут (ФОТО)

Због солидних перформанси и ниских цена спортске оптике Хаук користе многи такмичари на спортским надметањима, фото: Хаук

 

Скромне цене не значе мањак квалитета. Због високих стандарда Хаук је постао светски лидер у производњи спортских оптика. Најбољи материјали и прецизан дизајн резултирају изванредним карактеристикама у области оптичких уређаја. 

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas