Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Ранац Горилла 40 Ултралигхт

Лакши терет, више километара (ФОТО)

Не морате да препешачите 2000 км као Шерил Стрејд у “Дивљини”, али уколико изаберете праву опрему знатно ћете умањити терет на леђима

1610707041_Gorilla.jpg
Горилла - фото: “Госсамер Геар”
Oglas

Избор опреме за камповање, трекинг или било какву активност у природи може да буде збуњујући због заиста огромне понуде. Када се одлучујете за ранац, критеријуми су тежина, капацитет, удобност, лакоћа одржавања и, наравно, цена.  

Прочитајте још:  У ГРАДУ или ДИВЉИНИ, све најважније ствари су уз вас (ФОТО)

Модел Горилла 40 Ултралигхт америчког произвођача “Госсамер Геар”, свакако треба узети у обзир. Са капацитетом од 40 литара спаде у ранце средње величине, тако да у зависности од активности и годишњег доба може да послужи за вишедневно пешачење, туристичке туре или боравак са кретањем око кампа.  

Џеп од мрежасте тканине одличан је за сушење делова одеће и опреме, фото: “Госсамер Геар”

Овај ранац за вишедневно пешачење изненађујуће је лак - тек 860 грама са чврстим рамом (може да се растави ради складиштења и одржавања). Систем подесивих веза ергономски је прилагођен мушкарцима и женама различите конституције. 

Прочитајте још: Време је за чај, а ево у чему можете да га спремите (ВИДЕО)

Унисекс ергономски обликовани каишеви и специјална мреже на нараменицама и појасу ради мањег трења, фото: “Госсамер Геар”

Непромочив и веома издржљив због коришћења нових најлонских тканина, овај ранац ће годимана бити ваш сапутник. Цена од око 130 евра није мала, али толико коштају и добре патике.  

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas