Oglas
· · Komentari: 0
Ranac Gorilla 40 Ultralight

Lakši teret, više kilometara (FOTO)

Ne morate da prepešačite 2000 km kao Šeril Strejd u “Divljini”, ali ukoliko izaberete pravu opremu znatno ćete umanjiti teret na leđima

1610707041_Gorilla.jpg
Gorilla - foto: “Gossamer Gear”
Oglas

Izbor opreme za kampovanje, treking ili bilo kakvu aktivnost u prirodi može da bude zbunjujući zbog zaista ogromne ponude. Kada se odlučujete za ranac, kriterijumi su težina, kapacitet, udobnost, lakoća održavanja i, naravno, cena.  

Pročitajte još:  U GRADU ili DIVLJINI, sve najvažnije stvari su uz vas (FOTO)

Model Gorilla 40 Ultralight američkog proizvođača “Gossamer Gear”, svakako treba uzeti u obzir. Sa kapacitetom od 40 litara spade u rance srednje veličine, tako da u zavisnosti od aktivnosti i godišnjeg doba može da posluži za višednevno pešačenje, turističke ture ili boravak sa kretanjem oko kampa.  

Džep od mrežaste tkanine odličan je za sušenje delova odeće i opreme, foto: “Gossamer Gear”

Ovaj ranac za višednevno pešačenje iznenađujuće je lak - tek 860 grama sa čvrstim ramom (može da se rastavi radi skladištenja i održavanja). Sistem podesivih veza ergonomski je prilagođen muškarcima i ženama različite konstitucije. 

Pročitajte još: Vreme je za čaj, a evo u čemu možete da ga spremite (VIDEO)

Uniseks ergonomski oblikovani kaiševi i specijalna mreže na naramenicama i pojasu radi manjeg trenja, foto: “Gossamer Gear”

Nepromočiv i veoma izdržljiv zbog korišćenja novih najlonskih tkanina, ovaj ranac će godimana biti vaš saputnik. Cena od oko 130 evra nije mala, ali toliko koštaju i dobre patike.  

Dragan Šaponjić 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas