· · Коментари: 0
Даннер Витал Траил

Не обувате планинарске ципеле да бисте седели код куће - пратите стазе где год да воде (ФОТО)

Услов за успешан “поход” у природу је добра опрема која подразумева квалитетну И удобну обућу

1609181278_cipele.jpg
ципеле - фото: "Даннер"

Америчка компанија “Даннер” у свету је позната по војној обући врхунског квалитета. Њихове чизме, посебно развијене за потребе антитерористичког тима специјалне јединице Делта током обезбеђења Олимпијаде у Лос Анђелосу постале су бестселер.  

Прочитајте још: “НЕСЕСЕР” који живот значи (ФОТО)

Даннер Витал ђон за сигуран корак, Фото: “Даннер”

Али, “Даннер” има и одличну понуду спортске обуће. Веома успешан модел је Витал Траил намењен планинарима, ловцима и трекерима. Модел је настао унапређењем најпопуларнијег ловачког модела, претворивши га у робусне планинарске ципеле за све терене. 

То је ципела висине 15 цм, масе око 1 кг (за пар), водоотпорна, топла, удобна, са одличним контактом са подлогом и добром подршком за зглобове. Горња страна од коже и текстила импрегнирана је специјалним поступком, како би постала отпорна на хабање. 

Водоотпорна баријера даннер драј омогућава да влага излази, али без пропуштања воде у ципелу, одржавајуц́и стопала сувим и удобним током целог дана. 

Прочитајте још: Клизаво тло и падавине су изазов за ОПРЕМУ

Водоотпорна баријера Даннер драј обезбеђују увек сува стопала, Фото: “Даннер”

Унутрашњи и средишњи део потплате пружају удобност и апсорпцију удара. Витал ђон омогућава пријањање на маховином обложеном терену, стенама и глатким површинама. Ужи део код пете, а шири у пределу прстију, сигурно “држе” стопало и обезбеђују сигуран корак. Цена у САД је око 140 долара. 

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.