Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

7 ФИНАНСИЈСКИХ ПРАВИЛА У ВЕЗИ: Руски психолог открио тајну за срећну везу

Његови ставови изазивају пуно контроверзе - док је део публике апсолутно одушевљен истим, многима су одбојни и страни.

1640072535_engagement-g7c9ab527d_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Млади руски психолог Јарослав Самојлов, један од предавача на руском онлајн Инсититуту за практичну психологију, специјализован је за мушко-женске односе. 

Седам финансијских правила у вези.

1. Мушкарац је хранитељ

И све плаћа. Ово није казна, већ сасвим нормална мушка област одговорности. Неке жене се труде да равноправно попуне породични буџет. Онда се чуде зашто муж све више лежи на каучу и не жели да се више потруди. То је јер зна да ће жена закрпити сваку финансијску рупу. Ођедном, она ће сама померати ормаре у стану, док ће он пецати.

Прочитајте још: БИЋЕ ОТВОРЕНА КЊИГА: Пет НЕОБАВЕЗНИХ питања која можете поставити партнеру, а која ОТКРИВАЈУ МНОГО

2. Научите да размењујете међусобно

Немојте мислити да је мушкарац дужан да обезбеди све, а да је жена само потрошач. Она не треба да ради ништа мање, али то треба да буде у њеној сфери утицаја. Давање нежности, љубави... Овде се не ради о томе да жена треба да пошаље поруку из козметичког салона: "Волим те, купи ми нове ципеле". Мудра жена разуме колико је важно да се развија. Она није лењивац који не зна како да организује свој дан. Она инспирише, држи породицу на окупу, чува кућно огњиште, уме да пружи љубав, она је све у једној особи.

3. Заборавите на "Ја ћу сама"

Не глумите војника који "не плаче и не жели ништа". Мушкарци желе да буду потребни, желе да дају поклоне, желе да обезбеде своје породице. Да би се развио мушки потенцијал, жена је у обавези да финансијска питања породице пребаци на мушка рамена. Њене жеље су као гориво за његов мотор.

4. Морате знати како да тражите

Мушкарац осећа када се иза женских захтева крију лаж и похлепа. То мора да буде без ултиматума, без грубог тона. Почните од малог и повећајте своје захтеве током времена. Није важно шта тражите - букет свећа или дијамант - захвалите се и радујте се на исти начин. Од мушкарца који вас је достојан не треба "просити", не треба га преклињати. Ту се не радфи о здравој захвалноти.

5. Поверење је чврста основа односа

Као када бисте морали да скочите са високе литице, а да будете сигурни да неко чека да вас ухвати испод. Поверење лежи у чврстом уверењу да ће вас неко подржати, да вас неће осудити. Тада неће бити тајни - ко колико новца добија и испод ког душека се крије новац.

6. Жена не даје скупе поклоне

Ово је једноставно. Није важна цена Лексуса, па чак ни сам Лексус. Битна је ситна пажња и емоција коју је поклон изазвао. Не трошите много на мушкарца да бисте се доказили или да би показали да одговарате његовом статусу. Много жена се жали: "Муж ме финансира, сулудо је да му тражим новац да бих му купила поклон". Ни не треба" Материјално скупи поклони су привилегија мушкараца.

7. Не фокусирајте се на приходе

Да, мало људи успе да сагради рај у обичној колиби. Али, фокусирање на новац у односу је такође глупо. Срећа је у нама. Чак и ако одете на Малдиве, а празни сте изнутра, носите са собом ту унутрашњу празнину . Требало би да вам буде пођеднако добро са мушкарцем у сваком сценарију. Тада финансијски успони и падови нису страшни.

Запамтите, новчани односи између мушкарца и жене постављају се од првог сусрета. Пажљиво погледајте свог партнера и немојте јурити главом кроз зид.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas