· · Komentari: 0
UGAŠEN PLAMEN

10 NAČINA na koje se žene ponašaju kada te više NE VOLE

Kada žena prestane da te voli, možete se osećati kao da se bliži kraj sveta.

1640688365_____________________75587.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub

Postoje određeni znaci koje ona daje kada je izgubila interesovanje za vas i vezu sa vama. Predstavljamo vam 10 najbitnijih: 

1. Više se ne interesuje

Kada žena prestane da voli muškarca, njena brižna i radoznala priroda umire; više se ne brine o tome šta se dešava u životu njenog muškarca, ne brine se i jedva da je brine.

2. Ona ga više ne smatra atraktivnim

Kada je žena zaljubljena, smatra da je njen muškarac super privlačan i šarmantan. Međutim, to se ne može reći kada ona prestane da ga voli; bez obzira koliko je zgodan, ona ga neće smatrati privlačnim kada izgubi tu želju za njim. Slatki mali stomačić njenog muškarca odjednom  postaje predmet kritike.

Pročitajte još: 7 FINANSIJSKIH PRAVILA U VEZI: Ruski psiholog otkrio tajnu za srećnu vezu

3. Bez ulaganja sebe

Zaljubljena žena bi uložila sve napore za svog muškarca i vezu, ali kada to nije slučaj, ona više ne  mari za vezu - tako da se više ne trudi da vezu poboljša ili pokaže muškarcu da joj je stalo.

Foto: Piksabej

4. Komunikacija umire

Prva stvar kad žena prestane da voli je kad primetite da je komunikacija sa vama utihnula . Ti trenuci u kojima oboje razgovarate i smejete se satima bi nestali i ona vas ne bi pustila da uđete u ono što se dešava u njenom životu; bio bi joj kao potpuni stranac.

5. Nije je briga kako se osećaš

Ovo se podrazumevalo od kad se zaljubila u tebe. Radila bi stvari bez obzira na posledice; ona više ne brine o tome kako se osećate i nikada se ne trudi da vas usreći.

6. Ne reaguje na poklone pažnje i usluge

Takođe, kada žena više ne voli muškarca, više je ne dotiču stvari koje on radi za nju; ako ga voli, cenila bi male stvari koje on čini za nju, u suprotnom, ostaje slepa za male poklone pažnje ili usluge.

7. Komunikacija potiče od vas

Kao što smo spomenuli u 4. stavci, njena komunikacija sa vama bi nestala kada vas više ne voli, ali se ne završava samo tu. Ne bi započela komunikaciju niti povukla bilo kakav potez; svaki oblik komunikacije bi uvek poticao od muškarca, a često se dešava da žena prosto i ne odgovori.

Pročitajte još: BIĆE OTVORENA KNJIGA: Pet NEOBAVEZNIH pitanja koja možete postaviti partneru, a koja OTKRIVAJU MNOGO

8. Nema više romantičnih izliva

Kada žena prestane da voli muškarca, više ne bi imala želju da radi posebne stvari za njega. Ne bi se prema njemu ponašala lepo, ne bi učinila da se oseća voljenim i jednostavno ne bi marila. Romantične večeri i seksi donji veš? Možete da zaboravite na vaše slatke trenutke.

9. Bez pažnje

Znate kako svi žude za pažnjom u vezi? Svi vole da privlače pažnju svojih partnera; ali kada žena prestane da voli muškarca, njena pažnja umire sa ljubavlju.

10. Fizička intima umire

Kada žena izgubi interesovanje za svog muškarca, nestala bi i fizička intimnost između njih. Ne bi htela nikakav oblik intimnosti sa njim i odbijala bi sve pokušaje od strane muškarca. Ovde negovorimo o povremenom odbijanju, koje je normalno us vakoj vezi i može poticati iz različitih razloga. Ovde govorimo o dugotrajnom nepostojanju intime.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.