Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УПОЗНАВАЊЕ

БИЋЕ ОТВОРЕНА КЊИГА: Пет НЕОБАВЕЗНИХ питања која можете поставити партнеру, а која ОТКРИВАЈУ МНОГО

Дуго сте са својим партнером и мислите да знате све о њему. Али истина је да увек постоји нешто ново што можете да научите.

1636552095_shutterstock_1369820090.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако сматрате да сте исцрпили сва типична питања која можете поставити, не брините. Према речима стручњака, не морате увек да водите дубок разговор да бисте се зближили. 

Ево неколико разиграних питања која можете поставити свом партнеру и која заправо могу открити много о њему, кажу стручњаци.

"Шта је најчуднија ствар коју си икада урадио?"

Реалност је да смо сви у неком тренутку радили чудне и срамотне ствари. Према породичном терапеуту Лиз Кемплтон, постављање овог питања може помоћи да се ви и ваш партнер зближите тако што ћете разбити емоционалне баријере.

Прочитајте још: ВИЛ СМИТ желео да позове ХАЛЕ БЕРИ У СВОЈ ХАРЕМ: "Схватио сам да ако не могу да задовољим једну жену, онда не могу ни 25" (ФОТО)

„Ово улази у срж онога што су били спремни да ураде када нису бринули шта други људи мисле о њима“, каже она. Научићете нешто о њиховој јединственој и необичној страни.

"Која је твоја највећа ноћна мора?"

Људи који говоре о својим страховима, било весело или озбиљно, могу вам дати податак о ономе што несвесно привлачи њихову пажњу.

На пример, ако се плаше да ће поново бити преварени или остављени, то може открити проблеме поверења или везаности на којима још треба порадити. Ово може почети као безазлено питање, али разговор о вашим страховима може постати прилично дубок и тежак.

Фото: Пиксабеј

Важније је обратити пажњу на то како ваш партнер одговара на питање, а не на оно што заправо говори. Да ли користе хумор као брзи одговор, да ли озбиљно размишљају о томе или потпуно избегавају тему? Начин на који одговарају на питање говори доста о ставу према одређеном проблему.

"Попуни празнину: најбољи начин да ме мотивишеш је...“

Попуњавање празнина су забавни, алтернативни начини постављања директних питања. То може учинити да ваша сесија питања и одговора изгледа више као игрица него интервју.

Иако можете да користите било које попуњавање празног питања ако желите, ово конкретно може вам помоћи да разумете најбољи начин да мотивишете свог партнера. 

"Шта је најважнија ствар у вези: одличан секс, одличан разговор или много смеха?“

Отворена питања су одлична ако желите да зароните и упознате свог партнера на дубљем нивоу. Али оваква питања и даље могу да вам дају прилику да то урадите на забавнији и разигранији начин.

Прочитајте још: Пет разлога зашто мушкарци ОСТАВЉАЈУ жену коју воле

То је тако дрско питање које открива шта обоје цените у вашој вези и помаже да се уверите да су ваша очекивања усклађена. Дефинитивно је добар за рану фазу. Не морате да постављате озбиљна, тешка питања да бисте упознали свог партнера на дубљем нивоу. 

"Шта бисте урадили ако бисте добили на лутрији?"

Ваш партнер може смислити све врсте одговора на ово. Специфичности овде нису битне. Важно је шта говори између редова. Одговор на ово питање може открити шта му је важно и да ли је „фокусирани на себе или на друге“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas