Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири разлога за раскид везе: Ови облици понашања су "црвена заставица"

На одређене облике понашања партнера треба обратити посебну пажњу

1694094590_shutterstock_370957082.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Све жене у одређеном периоду живота, када такозвоно “звоно", почне да звони гласније, желе да нађу сродну душу. На жалост, онда када мислите да сте пронашли сродну душу, покаже се да је то била највец́а грешка у вашем животу. Да бисте избегле такве потенцијалне пропусте и невоље, морате добро упознати мушкарца са којим планирате везу или брак.

Који тип мушкарца не заслужује поштовање жена

Онај ко говори лоше о бившим

Наравно да не мислимо да треба да опише све своје лоше ситуације у претходним везама, али не сме да говори лоше о својим бившим партнеркама. Такође, уколико говори о претходним везама, не мора да користи хиљаде украсних придева. Прво, то значи да није превазиђено. Осим тога, то показује да га и даље веома боли и да ц́е сигурно све своје несигурности пренети на вас.

Нема пријатеља

Мушкарац који нема пријатеља, вероватно значи да није имао довољно поверења да одржи било какво пријатељство. Вероватно је лажов или непоуздан. Као што знате, мушка пријатељства су заснована на поверењу и ако нема пријатеље то значи да нешто није у реду са њим.

Каже са поносом да вара

Ако је то урадио једном, поновиће то хиљаду пута. Мушкарац који вам јасно ставља до знања да вара у вези, није погодан за стабилан однос какав ви прижељкујете. Наравно, да ће рећи да вас никад не би преварио…али, ово је посебна категорија мушкараца за које је превара подвиг. Клоните их се, на време.

Не може нац́и сталан посао

Као што знате, ако тражите неког за озбиљну везу, овај тип мушкараца је непоуздан. Вама новац није приоритет, али мушкарац мора да буде финансијски независан. Породици треба прихода, јер расхода има на хиљаде. Човек који нема посао, није стабилан и нец́е бити у стању да испуни ваше захтеве!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas