Oglas
· · Komentari: 0

Četiri razloga za raskid veze: Ovi oblici ponašanja su "crvena zastavica"

Na određene oblike ponašanja partnera treba obratiti posebnu pažnju

1694094590_shutterstock_370957082.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Sve žene u određenom periodu života, kada takozvono “zvono", počne da zvoni glasnije, žele da nađu srodnu dušu. Na žalost, onda kada mislite da ste pronašli srodnu dušu, pokaže se da je to bila najveća greška u vašem životu. Da biste izbegle takve potencijalne propuste i nevolje, morate dobro upoznati muškarca sa kojim planirate vezu ili brak.

Koji tip muškarca ne zaslužuje poštovanje žena

Onaj ko govori loše o bivšim

Naravno da ne mislimo da treba da opiše sve svoje loše situacije u prethodnim vezama, ali ne sme da govori loše o svojim bivšim partnerkama. Takođe, ukoliko govori o prethodnim vezama, ne mora da koristi hiljade ukrasnih prideva. Prvo, to znači da nije prevaziđeno. Osim toga, to pokazuje da ga i dalje veoma boli i da će sigurno sve svoje nesigurnosti preneti na vas.

Nema prijatelja

Muškarac koji nema prijatelja, verovatno znači da nije imao dovoljno poverenja da održi bilo kakvo prijateljstvo. Verovatno je lažov ili nepouzdan. Kao što znate, muška prijateljstva su zasnovana na poverenju i ako nema prijatelje to znači da nešto nije u redu sa njim.

Kaže sa ponosom da vara

Ako je to uradio jednom, ponoviće to hiljadu puta. Muškarac koji vam jasno stavlja do znanja da vara u vezi, nije pogodan za stabilan odnos kakav vi priželjkujete. Naravno, da će reći da vas nikad ne bi prevario…ali, ovo je posebna kategorija muškaraca za koje je prevara podvig. Klonite ih se, na vreme.

Ne može naći stalan posao

Kao što znate, ako tražite nekog za ozbiljnu vezu, ovaj tip muškaraca je nepouzdan. Vama novac nije prioritet, ali muškarac mora da bude finansijski nezavisan. Porodici treba prihoda, jer rashoda ima na hiljade. Čovek koji nema posao, nije stabilan i neće biti u stanju da ispuni vaše zahteve!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas