Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли су проблеми са ерекцијом решиви?

Широм света се припадници јачег пола различите доби боре са једном истом потешкоћом

1685104800_shutterstock_1585305010-disfunkcija.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Слободно се може рећи да су проблеми са ерекцијом и те како присутни међу мушкарцима различите доби, а они у великој мери могу негативно да се одразе на њихово емотивно стање, али и физичко.

Основни начин за решавање овог, ни мало једноставног проблема везан је за самопоуздање и његово повећање уз помоћ различитих техника.

Зашто се јављају проблеми са ерекцијом?

Није могуће дати јединствен и уопштен одговор на питање због чега се јављају проблеми са ерекцијом, јер је свако случај за себе. Узроци у основи могу бити физичке и психичке природе.

Када су у питању физички узроци због којих се јављају проблеми са ерекцијом, обично се мисли на срчана обољења, затим на обољења као што су дијабетес или поремећаји циркулације.

Психолошки узроци који могу да доведу до оваквих потешкоћа најчешће се односе на појачану изложеност стресу, али и на депресију и генерално осећај незадовољства. Баш зато јесте важно јачати самопоуздање док до таквих ситуација не дође.

Како се решавају проблеми са ерекцијом?

Чак и ако је неко, ко се први пут суочава са овим проблемом, мислио да може да повећа сексуалну интимност са партнерком уколико одабере неке од реквизита које нуди сеxyсхоп, наравно све у складу са претходним договором са партнерком, лако се може десити да тај проблем заправо не буде решен или да буде гурнут под тепих што би се рекло.

У основи, проблеми са ерекцијом су, слободно се може рећи донекле уобичајени, посебно у одређеним годинама и најбитније је најпре их детектовати. Подразумева се да би било идеално у целокупан поступак да буде укључена и партнерка, те да пар заједно затражи мишљење стручњака.

Искључиво у зависности од тога који су разлози довели до таквих проблема зависиће и поступак њихове санације.

Шта су решења?

На првом месту мушкарац мора јачати самопоуздање, у то нема никакве сумње. Посебно уколико су проблеми са ерекцијом настали због психолошких потешкоћа са којима се особа у датом моменту суочава. Можда ће неко посегнути за реквизитима које нуди готово сваки сеxyсхоп, надајући се да ће уз њихову помоћ да успе максимално да задовољи своју партнерку. Међутим, то је само заташкавање проблема, а не њихово решавање и тако треба све то и посматрати.

Дакле, након што мушкарац схвати због чега су се јавили проблеми са ерекцијом, те настоји да своје самопоуздање подигне на виши ниво, неопходно је и да о томе разговара са својом партнерком. Врло је важно да обоје буду свесни да овакви проблеми могу бити пролазни, те да ће их само заједничким снагама решити. Подразумева се да је неопходно искрено разговарати о томе и наравно затражити помоћ стручњака. У складу са тиме који су разлози довели до појаве оваквих проблема, зависиће и препорука стручњака о томе како могу бити решени проблеми са ерекцијом.

У одређеним животним периодима они се јављају сасвим природно и очекивано, а понекад прођу и без икаквих третмана. Ипак, много чешће се догађа да они трају и да је потребно затражити најпре помоћ стручњака, а након искреног разговора са партнерком. Разумевање је кључно и жеља да помогне свом брачном или животном партнеру. Само заједничким снагама проблеми са ерекцијом могу да буду отклоњени, али треба имати на уму и то да колико год самопоуздање било на високом нивоу, увек се могу поново десити. На сву срећу, мушкарци који се суочавају са овим потешкоћама временом науче и како да их решавају.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas