Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли ваш ПАРТНЕР везу схвата озбиљно? 5 сигнала који показују да планира БУДУЋНОСТса ВАМА

Погледајте о којим сигналима је реч

1712923314_Foto-Shutterstock-ljubav.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Упознати праву особу за стварање трајне везе није тако лако. Никада не можемо предвидети које су намере друге особе и да ли је спремна у потпуности да се посвети. Заправо, тек у тешким тренуцима највише научимо о себи. Ипак, према психолозима, постоје сигнали који могу указивати  на то да ваш партнер вашу везу схвата озбиљно и да ће бити уз вас у свим ситуацијама.

„Ја“ и „Ти“ се претварају у „Ми“

Када се „ја“ и „ти“ претворе у „ми“, то је први знак да веза постаје озбиљна. Веб страница Хацк Спирит цитира истраживање које показује да коришћење „ми“ означава преданост, интимност и солидарност. Постајете кохезивна јединица и вероватно размишљате о заједничкој будућности.

Он вас укључује у своје планове

Још један знак да ћете успети успоставити трајну везу је разговор о вашој заједничкој будућности. Ако између речи споменете брак, децу или брак, очигледно је да мислите озбиљно. Међутим, обратите пажњу и на мање сигнале. Партнер може бити укључен у планове за викенд или одмор.

„Зависник“ од дружења

Промене које се догађају у мозгу када смо заљубљени сличне су зависности о дрогама. Према стручњацима, могу изазвати осећај опседнутости, зависности и интензивно усмерене пажње. Шта више, ова „зависност“ узрокује жељу за емоционалним сједињењем с објектом властитих жеља. Али овде важну улогу не игра само приврженост, већ и симпатија. Ако желите што више времена проводити заједно, једноставно се волите.

Он је твој највећи обожаватељ

Ако ваш партнер увек цени ваша постигнућа, хвали се њима другима и подржава вас чак и када сумњате у себе, имате среће. Особа због које се осећате посебним чак и у тешким тренуцима је неко с ким вреди планирати будућност.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas