Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕКС

Да ли знате колико у просеку траје секс? Бићете (НЕ) пријатно изненађени!

Многи мисле да други парови воде љубав сатима. Велика заблуда!

1630303790_shutterstock_662146459.jpg
Фото: Шатер
Oglas

Недавне судије су показале да је дужина интимног односа око седам минута, али амерички доктор Хери Фиш, угледни уролог и стручњак за лечење сексуалних проблема код мушкараца, тврди да је и то претеривање.

Прочитајте још: Како препознати МАТЕРИЈАЛ за брак? Једно питање решава све

Сваки други пар води љубав два минута

У истраживању за књигу "Гола истина - Ултимативно сексуално образовање за одрасле" открио је да чак 43 посто парова не води љубав дуже од два минута.

Код 27 одсто људи секс у просеку траје од три до седам минута, за 18 процената њих ужитак је непрекидан од седам до 15 минута, док тек 12 одсто парова каже да им сексуални чин траје од 15 минута до неколико сати.

Мушкарцима је довољно 15 минута, женама не.

Неки парови воде љубав по сат времена

Поменути стручњак као главне "кривце" за то наводи мушкарце, мада се преурањеном ејакулацијом сматра стање у којем се сексуално узбуђење не може контролисати дуже од једног минута. Више од 90 процената жена не може да доживи оргазам у року од два минута, па је у том случају њихово задовољство ускраћено.

- Постоје велике варијације између парова, па неки заиста воде љубав и до сат времена, али је знатно више оних чије су страствене сеансе кратке - рекао је Фиш.

Прочитајте још: Да ли више ВАРАЈУ искусни МУШКАРЦИ или они које "спопада" нека жена?

Парови у просеку умају секс два пута недељно, а последица кратког трајања интимног односа сигурно је и мањак жеље за тим.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas