Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

ИЗ ЖЕНСКОГ УГЛА: Ово је оно што жене ЗАИСТА желе у кревету и шта им "убија расположење"

Савети су увек добродошли када је у питању сексуални живот.

1644398602_young-woman-gfffadb64e_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Аса Бав и Дejвид Чејмберс, који су заједно већ две године, воде курсеве секса и веза широм света. Они такође воде много радионица и кажу да постоји неколико грешака које сви правимо када покушавамо да задовољимо своје партнере. Аса, 35, каже: „Као тренери интимности ми увек истражујемо нове ствари, као што су тантра и БДСМ, и преносимо наше новостечено знање онима које подучавамо."

Баш на време за Дан заљубљених, Аса и Дејвид открили су шта највише изазива жене.

Дефинитивно НЕ секс који траје заувек

Жене не воле продоран секс који траје сатима. Нажалост, већина момака добија сексуално образовање из мејнстрим порнографије, која погрешно приказује „добар“ секс онај који траје читаву вечност. У ствари, око 75 одсто жена никада неће постићи оргазам самим сношајем – због чега је предигра изузетно важна.

Истраживања показују да су мушкарци који су самоуверени женама привлачнији

Потрошите најмање десет до 20 минута на додиривање, задиркивање или коришћење сексуалне играчке на њој пре него што пређете на продорни секс.

Неко кога не брине величина

Већина мушкараца је опседнута величином свог пениса и мисле да све жене желе велике. Студије су откриле да је просечна дужина пениса у ерекцији између 12 и 13 цм, али одложите лењир и фокусирајте се на оно што вас заиста чини великим љубавником – њено задовољство. Фокусирајте се на стимулацију клиториса и коришћење сексуалних играчака како бисте јој помогли да пређе завршну линију.

Фото: Депозит

Ако сте заиста забринути због своје величине, покушајте са каубојком уназад, где девојка седи на врху, окренута у страну. Ова позиција вам даје потпуну контролу над дубином и брзином продирања.

Не треба журити до врхунца

Жене имају мање шансе да доживе оргазам ако се осећају под притиском, показују студије. Коментари попут: „Јеси ли близу?“ убиће расположење и створиће стрес, узрокујући пораст нивоа кортизола и инхибирајући наше шансе за оргазам. Као што волимо да знамо да уживате када вам изводимо предигру или секс, тако исто и ми волимо да уживамо. Зато учините да се осећамо опуштено и да имате сво време овог света за нас. 

Не погађајте шта ваша сексуална партнерка воли у кревету, питајте је

Као и мушкарци, и ми волимо разноликост и нове позиције. Али пречесто идемо директно на секс. Постоји седам изненађујућих ерогених зона које заиста могу да узбуде жену – унутрашњи зглоб, потиљак, гуза, власиште, иза колена, стопала, па чак и ушна шкољка. Ако током предигре стимулишете ерогене зоне, повећаћете њене шансе за оргазам.

Емоционална интимност

Морате да укључите наше умове пре него што почнете са нашим телима. Жене морају да се осећају безбедно и да имају емоционалну везу како би у потпуности веровале свом сексуалном партнеру и препустиле се себи. Створите сигуран простор за своју партнерку и дозволите јој да се отвори и да вам верује. Питајте је како се осећа после секса и држите је у наручју. То такође значи да морате бити и рањиви. Ако желите да вам се отвори, морате учинити исто.

Сексуално самопоуздање и искреност

Сексуално самопоуздање је заразно. Не морате да изгледате као Бред Пит или да имате извајано тело да бисте подивљали у спаваћој соби. Истраживања показују да су мушкарци који су самоуверени женама привлачнији. Толико жена ми је рекло да би волеле да њихови партнери отворе своје фантазије и питају их које су и њихове фантазије. Прекид у комуникацији је велики проблем за многе парове, јер Дејвид има исте притужбе и од мушкараца.

Зоне без мобилних телефона

Жене желе да се осећају обожавано, да знају да имају вашу пуну пажњу и да вас не ометају телефон или пословна е-порука. Право задовољство долази када парови посвећују једни другима пуну пажњу. Контакт очима, страствено љубљење, чврсти загрљаји и много искрених комплимената су неки од највећих узбуђења и дајте јој до знања да је привукла вашу пуну пажњу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas