Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИЗНЕНАДИЋЕТЕ СЕ! Омиљена БОЈА открива какви сте у кревету

Боја која вас највише привлачи откирва пуно тога о личности, али и о томе какви сте заправо у кревету.

1618896687_slika.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Смеђа

Људи којима је смеђа омиљена боја право су "благо" својим партнерима. Њихови су осећаји дубоки, они су топли и врло емотивни те осјетљиви на туђе потребе. Како су врло сензуални, с њима је свако доба право за секс – готово увијек су спремни и вољни. Никад им не можете довољно пута рећи "волим те"

Романтичне сцене попут загрљаја испред камина или шетње на киши љубитељима смеђе емоционална су "храна". Једино што им је важно у сексу је да имају довољно времена те приватности како би се препустили страстима. Ипак, с њима морате пазити шта причате, јер су у стању окончати везу ако им се не обраћате с поштовањем.

Жута

Ако сте ви или ваш партнер љубитељи жуте боје, то значи да је ваш либидо врло комплексан те се најчешће прилагоди ситуацији и тренутним осећајима. Иако су страствени, најчешће су у улози оних који угађају партнеру те наступају више као пасивна страна. Имају велики сексуални потенцијал, али ретко се довољно ослободе да га другој страни покажу.

Црвена
Особе које воле црвену боју по правилу су врло страствени у кревету. Врло се лако узбуђују те у сексу воле уживати на све могуће начине. То укључује пуно експериментирања, као и непостојање табуа.Ако се "запале" потребни су сати да би се "охладили". Ако се у односу нађе двоје љубитеља црвене, тада следи ватромет који би посрамио и највеће љубитеље еротике. Овај тип често иницира секс те су најчешће она доминантна страна у односу.

Црна

Они који се одлуче за ову боју најчешће је бирају по инерцији, тј. немају воље превише размишљати о постављеном питању. Осим тога, ове особе су промењљивог расположења и најбоље функционишу под притиском.

Будући да се црна не повезује с либидом, покушајте пронаћи другу омиљену боју како би одгонетнули свој секс-тип.

Плава

Љубитељи плаве боје одлични су сексуални партнери. Обраћају пажњу на жеље и потребе друге стране, а вођење љубави сматрају уметношћу.

Суптилни су и нису вулгарни. Жене које воле плаву у потпуности се и без задршке препуштају ужитку у сексу, а као и мушкарци, велики су љубитељи предигре без које не могу замислити добар секс. И у браку су добри партнери, јер су одани и верни.

Бела

За љубитеље ове боје, секс је нешто што често сматрају "табуом" и нечим о чему се не говори јавно. Они воде љубав у мраку, немају пуно самопоуздања те су поприлично крути и традиционални. Жене које воле ову боју најрадије би водиле љубав обучене, док мушкарци неће ни помислити на секс ако се нису пре односа истуширали.

Сива

Особе које воле ову боју често су неодлучне. Чак и њихов одабир боје говори о њиховој неодлучности, јер сиву доживљавају као боју која је неутрална.

У сексу не уживају претерано те га доживљавају као "задатак". Најбоље им је у односу с партнером који воли исту боју, јер су тада њихове потребе тј. њихов мањак усклађене.

Зелена

Љубитељи ове боје делују свеже и невино у свом приступу сексу. Мушкарци који воле ову боју често су неспретни у кревету, али то оставља шармантан утисак. Зелени љубавници су нежни, но не и истински страствени. Одаберете ли их за свог партнера, никад се нећете морати бринути око тога хоће ли бити неверни.

Љубичаста

Љубитељи ове боје често сами себе сматрају превише софистициранима за ваљање по кревету. Жене које воле ову боју су она врста која не може поднети неуредну фризуру, а мушкарци сексу приступају као послу. Често се више концентришу на властито задовољство, него на задовољство партнера.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas