Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИЗЛАЗАК

Какав ћете утисак оставити зависи од пића које поручите!

Какав ћете утисак оставити на особу супротног пола на првом састанку зависи од многих ствари, али и од тога које ћете пиће наручити.

1620030574_Depositphotos_69407271_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Једна америчка анкета, у којој је учествовало 2000 особа, показала је да одређени коктели могу да умање шансу за поновни сусрет са потенцијалним партнером или партнерком.

Прочитајте још: 40 ствари које морате знати о сексу до 40. године

Чак 62 одсто испитаника рекло је да омиљено пиће може много тога да открије о некоме, а тај избор више смета мушкарцима него женама. Наиме, 32 процента жена је рекло да их пиће које неко конзумира може одвратити од жеље за другим састанком, док је то исто рекло чак 60 одсто мушкараца.

Чак 62% људи мисле да је пиће пресудно!

Најгори утисак на супротни пол оставља коктел Long island iced tea. Чак 22 одсто ће вас прецртати уколико га наручите. Други на листи најнепопуларнијих пића је Daiquiri јер на 19 одсто људи оставља лош утисак, а уколико наручите коктел Sidecar имате 18 одсто мање шансе да поново изађете са особом која вам се допада.

Прочитајте још: Како да препознате КРИЗУ СРЕДЊИХ ГОДИНА код вашег мушкарца?

Љубитељи коктела имају највеће шансе ако наруче мартини јер оставља лош утисак на само девет одсто људи, за пиће "менхетен" је 12 процената рекло да им се не допада, док избор коктела Old Fashioned није по укусу 14 процената испитаника.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas