Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како зрачиш, тако привлачиш: Десет савета који вам могу помоћи да усмерите Универзум да ради за вас

Десет начина да привучете мушкарца

1701167939_Foto-Shuttertsock-zakon-privlacenja.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сигурно сте већ до сада чули за закон привлачења или за ону изјаву "како зрачиш, тако привлачиш". Наравно, не можемо целокупност нашег постојања да сведемо на то нити да банализујемо до те мере. Ипак, постоје неки трикови који могу мало да усмере Универзум да ради за вас. Ево 10 начина да привучете мушкарца или партнера да вас позове уз помоћ закона привлачења.

1. Којом енергијом ви зрачите?

Закон привлачења је заснован на томе да слично привлачи слично. Видите, добијате назад оно што сте избацили. Дакле, ако сте очајни и потребити, ово је енергија коју ће друга особа покупити. Ако чекате да вас друга особа позове и желите да пожури и то уради, то се неће догодити. Универзум не функционише овако… У ствари, сасвим је супротно. Када је у питању покушај да вас неко назове и примети, мораћете да водите рачуна о енергији коју одајете. Чак и ако желите да вас позову, морате да кажете да сте у реду са ртим што вас не зову. Био би леп додатни бонус за ваш дан када би вас позвали, али вам не смета ако не зову. Реците себи да ћете и даље имати сјајан дан, без обзира на то. Не дозволите себи да се заглавите због тога, јер постоји толико много других ствари које бисте могли да радите. Нешто невероватно се дешава када и ви престанете да чекате: као да друга особа зна и изгледа да одједном жели да вас позове.

2. Одиграјте сцену у својој глави

Дакле, да нема ограничења и да можете изабрати било кога, са ким бисте заиста желели да разговарате? Време је да ову ситуацију одиграте у свом уму. Закон привлачења ради са снагом визуелизације, што значи да морате бити веома прецизни да би он функционисао.
Морате да замислите све што ћете вас двоје рећи једно другом. Наравно, ово је само машта, али ту се дешава магија закона привлачења. Заиста замислите сваки мали детаљ да бисте започели процес манифестовања овога у стварност. Затворите очи и одглумите ову ситуацију. Каже да наше мисли постају наша стварност, па се стварно ангажујте у овој сцени да бисте је пренели у своју стварност.

3. Манифестује када сте још поспани

До сада се вероватно питате када је најбоље време за манифестовање... Постоје различите теорије, укључујући и ТикТок тренд манифестације 369 где људи предлажу да је запишете три пута ујутру, шест пута током дана и девет пута ноћу.
Али неки аутори мисле другачије. У посту о визуелизацији, ауторка Кристине Мое предлаже да за оптималне резултате са својом праксом визуелизације, то треба да радите два пута дневно, укупно 10 минута: „Најефикасније је у тренуцима када се пробудите и тренуцима непосредно пре него што одете на спавање. Ово ће вам помоћи да ангажујете подсвест у вашим фокусираним напорима ка жељеном исходу."

4. Повежите емоције са сценом коју визуализујете

Закон привлачења се заснива на емоцијама. Када уђете у стање визуелизације, појачаћете га ако томе придодате позитивну емоцију.
Уместо да се бринете да ли ћете добити овај позив, будите узбуђени и радосни што сте га примили. Приметеоћете и како се ваше лице заправо мења као резултат позитивних емоција и визуелизације. Лајф коуч Лиз Вигардт објашњава моћ позитивне визуализације. „Све наше мисли и осећања имају хемијски потпис. Када имамо љуте, несрећне, негативне мисли, наш мозак производи хемикалије (неуротрансмитере) које одговарају тим осећањима. Када мислимо захвалне, љубазне, срећне мисли, наш мозак производи хемикалије које одговарају тим осећањима. Ови неуротрансмитери утичу на све системе тела и ума." Наша машта је толико моћнија да схватамо, и можемо је искористити у нашу корист да привучемо оно што желимо... укључујући телефонски позив од некога!

5. Разјасните шта желите

Манифестација најбоље функционишекада разјасните ситуацију. Што сте јаснији о свом „зашто“, то су веће шансе да ћете моћи да манифестујете оно што желите. Ако мислите да желите нешто, али нисте потпуно сигурни, дајете Универзуму нејасне сигнале за рад. Ради се о томе да схватите шта заиста желите и да се ускладите са тим. Овако ћете учинити да манифестације раде за вас.
Ако заправо не знате зашто нешто желите, а то је само идеја, то се неће догодити. Зашто се не окренете свом дневнику и направите листу свих разлога? Ово ће вам помоћи да добијете јасноћу која вам је потребна.

6. Покушајте са другачијим приступом

Постоји цитатда је лудило радити исту ствар изнова и изнова, а очекивати другачији резултат. Ако вам се чини да вам ствари не иду добро и недостаје проток: покушајте са другачијим приступом. Да ли сте се икада запитали зашто је љубав тако тешка? Начин да пронађемо идеалну љубав и интимност није оно у шта смо били културолошки условљени да верујемо. У ствари, многи од нас се годинама самосаботирају и обмањују, ометајући сусрет са партнером који нас заиста може испунити. Многи од нас јуре љубав и везе које су токсичне и заглавимо се у грозним везама или испразним сусретима, и никада заправо не пронађемо оно што тражимо. Заљубљујемо се у идеалну верзију некога уместо у праву особу. Покушавамо да "поправимо" наше партнере и на крају уништимо односе. Покушавамо да пронађемо некога ко нас „употпуњује“, да бисмо се распали са њима поред нас и осећали се дупло лошије. Овде стварно, морате озбиљно радити са својим уверењима и очекивањима која имате не само од партнера него и од себе.

7. Рад са афирмацијама

Дакле, уместо ограничавајућих уверења, време је да уведете афирмације ако желите да вас неко позове. Ако сте нови у афирмацијама, правило број један је да буду у садашњем времену. Важно је давати изјаве у садашњости јер, чинећи то, размишљате о томе да постоје. Ево неколико примера:

Ја сам подржана.Ја сам вољена.
Привлачим невероватне људе, ситуације и прилике у свој живот
Ја сам у изобиљу у свим областима мог живота
Ја сам магнет за успех
Али када је у питању манифестовање телефонског позива или сусрета са мушкарцем можете пробати са овим позитивним изјавама: 

Волим да разговарам са овом особом.
Свиђају ми се значајни разговори које водимо.
Волим како ме насмеју телефоном.

8. Предајте жељу Универзуму

У процесу манифестовања долази до тачке у којој морате да се препустите и предате већој моћи – у шта год да верујете. Пустите своју жељу... и гледајте како се она са лакоћом манифестује у вашој стварности.

9. Одбаците ограничавајућа уверења

Ако желите да почнете успешно да манифестујете, мораћете да оставите своја ограничавајућа уверења за собом. Негативно размишљање – укључујући и то да не можете да манифестујете телефонски позив – нема места у домену манифестовања. Било да их признајемо или не, сви имамо негативна, ограничавајућа уверења. Можете замислити ограничавајућа уверења као тегове око ваших чланака... они не раде ништа осим што нас спутавају.

10. Верујте у своју моћ

Да ли заиста препознајете колико сте моћни и у потпуности оличавате своју моћ? Ако то урадите, одлично! Али ако имате било какву сумњу, сами ћете саботирати своје манифестације. Важно је да радите на томе да се ослободите ограничавајућих уверења и уведете афирмације које ће вам помоћи да пређете на прави начин размишљања. Запамтите, ви одлучујете како изгледа ваша стварност. Ако желите да изградите бољи однос са собом, откључате свој бескрајни потенцијал и ставите страст у срце свега што радите, почните сада тако што ћете проверити његове искрене савете, преноси Сенса.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas