Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВНИ САВЕТИ

ПАМЕТНА, ЛЕПА, ДУХОВИТА...Која особина мушкарцу говори да је она ПРАВА ЖЕНА?

Открива нам која је то права жена.

1615906550_litvak.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Клуб КРОСС
Oglas

Михаил Литвак говори да ћемо праву особу за себе пронаћи комуникацијом, гестовима, начином облачења. Постоји неколико начина да прозеремо особу која је испред нас, а ако нам се не допада то што видимо значи да се окренемо и одемо.

Наводи да супружници морају бити компатибилни и у сексу, а ако нису - брак неће успети!

Прочитајте још: Којој врсти заљубљених парова припадате? Откријте КЛИКОМ и сазнајте одговор!

Жена не може да преваспита или прилагоди мушкарца себи. Када бира мушкарца за брак жена узима "готов производ".

Само зрели људи треба да се венчавају!

Открива где је најбоље наћи особу за брак:

- Само на послу. Када посматрате особу на послу, видите како мисли, делује у кризним и опуштеним ситуацијама. У кафићима и у ноћном проводу су сви лажови.

Прочитајте још: Ваше лице открива какви сте у љубави

Права жена је она која је физички здрава, духовно развијена и финансијски независна. Жена која има ова три услова, а није млада, такође је права - то је жена на врхунцу!

Жене од 45 до 50 године су најбоље у сексу!

Наводи да жене са правом данас желе да се богато удају. Међутим, и она мора бити богата. Каже да већина жена данас има психологију латентне проститутке која жели да нађе богатог мужа који би је издржавао, а исто је и у обрнутом случају где имамо и мушкарце који траже богате жене.

Прочитајте још: Мушкарци имају НЕРЕАЛНА ОЧЕКИВАЊА која се тичу жена, а нека су и КОНТРАДИКТОРНА

Верује да институција брака изумире, да парови све више живе заједно, али без папира.

Фото: Депозит

- Брак без папира није тако лоша ствар. Дешава се да људи лепо живе у заједници, а чим се венчају, брак се распада, а разлог томе је што човек жели да буде слободан.

Формални брак спутава, папир не мења ништа за интелигентну особу!

Закључује да је погрешна теорија да мушкарцу треба женина подршка, надахнуће, угађање. Правом мушкарцу не треба надахнуће, он је испирисан својим радом и не треба да живи за друге и због других, као и жена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas