Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Мале ЖИВОТНЕ НАВИКЕ заувек зближавају партнере! Покушајте да их усвојите

Заједнички живот може бити прилично напоран посебно на самом почетку, па је неопходно увек пронаћи времена за себе, а притом не заборавити и на заједничке активности. Ево како успоставити равнотежу...

1598564869_parovi.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Заједнички живот са партнером је велики корак на који се многи тешко одлучују због страха од непознатог, непознатих навика које партнер има или својих лоших навика, које су до тада успешно скриване. Такође, многи беже и под паролом даће упловити у досаду и да ће им дани увек личити један на други.

Прочитајте још: Мушкарци ПАРКИРАЈУ ауто за 15 секунди, али ЖЕНЕ су ипак боље У ОВОЈ СТВАРИ

Труд уложен у разговор са партнером и креирање заједничких навика вратиће се вишеструко 

Немојте овој животној одлуци приступати са страхом! Уколико оба партнера од самог почетка усвоје неколико малих навика, искра заљубљености и заинтересованости једно за друго ће увек остати подједнако снажна.

Прочитајте још: Време је да се СУОЧИТЕ са истином! Ево зашто су мушкарци ЛУДИ ЗА ПЛАВУШАМА

Тако је један од кључева успешне везе време које сваки партнер одваја само за себе и ради оно што га увесељава. На тај начин имаћете више тема за разговор, а и нећете бити баш стално заједно.

Не треба заборавити и на заједничке активности, које би требало да постаху забавни ритуали који вас додатно повезују, од свакодневних ситница до неких обичаја на празнике. Обзиром да сада чините нову породицу, нови ритуали су пожељни.

Прочитајте још: Важно за све родитеље! Уколико вам дете има овај ПРОБЛЕМ, гастроентеролог ИМА РЕШЕЊЕ

Проблеме треба решавати разговором, без повишених тонова и то одмах чим се проблем појави, јер што дуже чекате, проблеми ће бити све већи. Никад не треба да се кајемо због труда који инвестирамо у везу, јер ће се вратити вишеструко. 

Кад све то повежете и додате осећај захвалности за срећу коју имате, пред вама је дуг и срећан живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas