Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТКРИЈТЕ ШТА ЈЕ УЖИВАЊЕ: Ако сте ПРЕУМОРНИ за секс, поза "чаробна гора" је идеална за вас

Уколико сте поборник нежног секса, ово је идеална поза за вас.

1633514171_brak.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Било да се ради о стресу, породичном хаосу или великом оптерећењу на послу: нико се не мора одрећи овог пријатног дружења. Поза "чаробна гора" обећава опуштено уживање уз сигурну забаву.

Овако функционише положај "чаробне горе"

Положај "чаробна гора" подсећа на положај слона: жена опуштено лежи на стомаку и подупире се лактовима. Једну ногу оставља испружену, друга је савијена. Сада може мало раширити ноге, а мушкарац, за разлику од положаја слона, клечи иза ње (не лежи).

Његов положај подсећа на планину - а чаролији ништа не стоји на путу.

Положаји за уморне духом и телом

Ове позе у сексу се посебно препоручују кад сте уморни.

Жена седне на свог партнера, као у јахећем положају, али онда пушта да јој горњи део тела падне на његово и затвара ноге између његових. Врло интимно и суперопуштено.

У лежећем положају 69 такође је прилично опуштено: лезите на бок окренуте се једно према другоме тако да глава буде у нивоу гениталног подручја другог, а горњу ногу подигните.

Сада се можете угодно међусобно мазити и задовољити.

Јутро после

А кад се следећег јутра пробудите одморни и задовољни, можда ћете пожелети да све поновите...

Наиме, ни за добар јутарњи секс не мораш да се превише мучиш. На пример, лагани секс под тушем сигурно ће вас обоје учинити будним и живахним!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas