Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
парови

Овако се понашају само ЗАЉУБЉЕНИ ПАРОВИ, а ли сте и ви међу њима?

Чини се да је ваша веза савршена, али чак и најсавршенији парови понекад имају сумње.

1595840396_Depositphotos_31731875_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Знамо како да измерите осећања, али прво вас упозоравамо - сваки однос је индивидуалан, и не би требало да следите неке конвенције.

Прочитајте још: За ово летовалиште вам НЕ ТРЕБА ТЕСТ НА КОРОНУ, а прави је рај за ОДРАСЛЕ (ФОТО)

Дакле, ако сте створени једно за друго, онда вероватно радите ових 9 ствари заједно.

Стално сте на вези

Упркос чињеници да се виђате већ дуже време, и даље не престајете писати слатке поруке једно другом, делите фотографије и шале пронађене на Интернету.

Фото: Депосит

Прочитајте још: НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ СОМА БЕЈА: Изван буке и гужве, парче раја умочено у Црвено море (ФОТО)

Грлите се

Загрљај је један од најважнијих ритуала за вас. Чим га загрлите, сигурно ћете се осећати сигурно. Дакле, ако још увек нисте уморни од загрљаја, будите сигурни да је са вама све у реду. Узгред, многи научници су сигурни да загрљаји у нама пробуде још већи проценат окситоцина (хормона радости) од љубљења.

Неуморни загрљаји!

Разговарате о свему

Чак и ако има проблема на послу или са родбином, поделиће то са вама – можда то буде суздржано (уосталом, он је мушкарац и није навикнут да се жали на живот). Ви заузврат знате да се на њега можете ослонити у било којој ситуацији. А такође се не плашите да разговарате о осећајима и жељама.

Прочитајте још: Жене, само ТРИ СТВАРИ мушкарци траже у нама! Ако их поседујете - сваког ћете ОСВОЈИТИ!

Фото: Пиxабаy

Поштујете интересе партенра

Ако има важан меч, највероватније ћете га гледати заједно. И упркос чињеници да сте далеко од љубитеља фудбала, уживаћете. Њему неће сметати да пође са вама у позориште да бисте видели „ону необичну представу“ или да вам направе друштво на новој изложби. Чак је и „за“ одлазак на јогу са вама да би разумео шта је тако посебно што сте пронашли у њој.

Не престајете да правите изненађења

Он може да купи две карте, чак и за викенд, и обавести вас о томе дан пре лета, а средином недеље можете да организујете романтичну вечеру. Пријатно вам је да угодите једно другом - чак и ако су ова изненађења понекад потпуно безначајна. Али пажња на детаље је најважнија.

Прочитајте још: Када ћу коначно ПРЕБОЛЕТИ БИВШЕГ? Ево одговора на НАЈТЕЖЕ питање!

Мали знаци пажње и даље много значе!

Интерне шале

Имате шале ​​које само ви можете разумети. Због тога вам није досадно ни на забави ни код куће. Знате како да превазиђете сукобе, претварајући све у осмех, а понекад се чак и смешкате једно другоме, попут старих пријатеља. Верујте, веома је ретко да две особе супротног пола имају исти смисао за хумор.

Фото: Пиxабаy

Планирате заједничку будућност

Не, не рачунате колико ће коштати ваше венчање, само волите да разговарате у којем граду бисте могли да живите неколико месеци и где да одете на одмор из снова. Такође волите да опремите стан и увек нађете компромисе у избору боје зидова и намештаја.

Планирате заједно!

Осећате се пријатно у било ком друштву

У било ком друштву - било да су то ваши пријатељи или његови - осећате се пријатно заједно. Ништа вас не спречава да изађете одвојено, али чим се вратите једно другом, вече постаје још забавније.

Прочитајте још: ЖЕНЕ су рекле шта воле на МУШКАРЦИМА! Ових 7 КАРАКТЕРИСТИКА им померају памет

Подржавате вољену особу у свему

Подржати вољену особу у тузи је пола битке, али и искрено радовање је такође важно. Поштујете међусобну жељу за развијањем и стицањем нових познанстава, а када вољена особа постигне циљ, будите поносни на њега.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas