· · Коментари: 0

Ове особине поседују фаталне жене: Оне могу да заведу кога год пожеле

Савршене црте лице и извајано тело не гарантују привлачност, већ оно што долази изнутра

1654082194_pexels-andrea-piacquadio-948873.jpg
Фото: Пеxелс

Складне црте лица и савршена фигура не значе уједно и сексепил и привлачност. Став, енергија, харизма и друге особине јесу оно што суштински осваја. Не каже се без разлога "лепота је у оку посматрача", па и људи који не задовољавају наше критеријуме лепоте, другима су можда савршени. Оно што заиста осваја мушкарца јесу одређене особине код жене.

1. Она воли и поштује себе

Љубав према себи је најбитнија ствар коју свако мора научити. Нико није савршен, а жена која је свесна себе, зна и своје мане и врлине, али прихвата себе у потпуности. Ако се према себи опхохите са поштовањем и свесни сте колико вредите и мушкарац ће ценити вас. Онако како се опходимо према себи, учимо и друге како да се опходе према нама.

2. Страст и енергија

Страст и енергија које исијавају из жене нису везане искључиво за еротику и секс. Мушкарцима су привлачне оне припаднице лепшег пола које имају хобије, уживају у свом послу или су страствени заљубљеници у природу, животиње, уметност. Жене којима сијају очи од страсти и енергије према различитим активностима, фаталне су супротном полу.

Прочитајте још: Пет знакова да се у вези понашате као МАЈКА: Ви дефинитивно нисте у равноправном односу

3. Сигурна је у себе

Жена која је сигурна у себе свесна је својих промашаја, недостатака и неуспеха, али она увек иде напред и не дозвољава да је ишта спута.Такву особу препознаћете по томе што нема потребу да понижава и оговара друге да би себе уздигла. Према другима се понаша онако како би и желела и да се према њој опходе.

4. Оптимизам

Негативне и песимистичне особе немају много пријатеља, а засигурно нико се не осећа пријатно поред особе која се константно жали на свој живот. Управо оне жене које су ведре и оптимистичне ће привући мушкарца. Њихов ведар дух је оно што плени и што ће пробудити жељу код супротног пола да буду поред особе која са осмехом на лицу пролази кроз живот.

5. Довољна је сама себи

Када научите да сте довољне саме себи и да ваша срећа не зависи ни од једне особе у вашем животу, парадоксално звучи, али привући ћете више мушкараца. Потребно је заволети живот и прилике које пружа, а не погрешно везивати срећу за другу особу. Фаталне жене уживају и када су саме и не осећају потребу да у сваком тренутку морају бити поред партнера.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.