· · Коментари: 0
ТАБУ

ОВО ВАМ НИКАД НЕ БИ ПРИЗНАЛЕ: Откривено које порно филмове жене НАЈВИШЕ ГУГЛАЈУ

Више није табу тема. Да ли сте и ви некад отворили порно сајт? Ево шта каже анкета.

1639059488_shutterstock_1254545368.jpg
Фото: Shutterstock

Анкета спороведена на сајтовима за одрасле показала је да у гледању порно филмова жене уживају из истих разлога као и мушкарци; јер их сматрају сексуално узбудљивима и користе као подстицај током мастурбације.

Шта жене воле?

Иако се велики део порнографских садржаја још увек ради за мушку публику, то се полако мења, јер и жене све више траже квалитетније порно садржаје, а анкете кажу да би хтеле и "више прича прилагођених њима".

Прочитајте још: БИЋЕ ОТВОРЕНА КЊИГА: Пет НЕОБАВЕЗНИХ питања која можете поставити партнеру, а која ОТКРИВАЈУ МНОГО

Уредница у часопис Мери Клар, Аманда де Кејднет изнела је податкне на осниву анкете скоју је направила, а тиче се односа жена и порнографије. Између осталог сазнала је да 31 посто жена порнографију гледа отприлике једном недељно, а око десет посто жена порно садржаје тражи сваки дан.
Какве порно филмове жене воле, у процентима изгледа овако:

Хетеросексуалну порнографију: 63 посто

Лезбејску порнографију: 44 посто

Различите врсте порнографије: 31 посто

Хардкор порнографију: 28 посто

Софт-кор или "уметничку" порнографију: 26 посто

Геј мушку порнографију: 13 посто

Остало: 13 посто

Када их се пита за гледање порно садржаја с партнерима, чини се да жене порнографију пре гледају саме, па их 66 посто каже да је никад не гледа с партнером, 31 посто да с партнером гледа повремено, а само 3 посто жена каже да никад не гледају порнографију са својим партнерима.

На питање гледају ли и порнографију саме, већина испитаних жена (88 посто) каже да гледа барем понекад, а само 12 посто тврди да порнографију гледа само с партнером, а саме не.

"Верујем да ћемо у наредним годинама видети више порнографије за жене с фокусом на типичне женске фантазије", рекла је де Кејднет.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.