Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
РОМАНСА

ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ ЉУБАВНИЦИ НА СВЕТУ! Да ли су се мушкарци из Србије нашли на листи?

ШКОТИ су проглашени за најбоље љубавнике на свету

1650372650_pjimage--88-.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Шкоти су били на врху анкете у којој су људи били замољени да одговоре на питање са држављанима које земље су имали најбољи флерт или секс током летњег одмора.

Други су били Италијани , затим Французи, затим Енглези, Шпанци и Американци.

Португалци, Ирци, Швеђани и Велшани комплетирају десет најбољих.

Дерек Симпсон, 41, из Единбурга , рекао је да није изненађен резултатима анкете.

Прочитајте још: Секс позе које вежбају различите мишићне групе: Рачунаће се као да сте били у теретани

Рекао је: „ Шкоти знају да шармирају, и све остало, као и да оставе добар утисак."

Водитељ анкете рекао је да су "празнични излети" део путовања, као и "култура и храна".

Тоби Стубингтон је рекао: „На одмору се може много уживати, било да се ради о култури, храни, новим искуствима. Или у овом случају и новим људима."

Испитаници су замољени да оцене своја празнична искуства када је флерт и секс у питању, на скали од један до десет, а они који су добили између седам и десет поена наведени су овде:

  1. Шкотска — 43 одсто
  2. Италија — 41 одсто
  3. Француска — 38 одсто
  4. Енглеска — 37 одсто
  5. Шпанија — 35 одсто
  6. Америка — 34 одсто
  7. Португал — 32 одсто
  8. Ирска — 31 одсто
  9. Шведска — 31 одсто
  10. Велс — 30 одсто

​Кога бисте ви навели у анкети?

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas