Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет разлога зашто мушкарци ОСТАВЉАЈУ жену коју воле

Односи су понекад непредвидљиви.

1630938700_Depositphotos_194634326_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Могуће је бити у невероватној вези са мушкарцем који не показује ништа осим обожавања, само да би се пробудио једног дана и схватио да га та веза више не занима. Пре него што већина мушкараца донесе такву одлуку, размотриће сваки аспект везе, највероватније без консултација са било ким. Због тога такве одлуке остављају неке жене са безброј питања о томе шта је могло поћи по злу.

Прочитајте још: Девет СКРИВЕНИХ ерогених тачака на мушком телу: Истраживање открило где су најосетљивији!

Дајемо вам пет разлога због којих се може десити да мушкарац остави жену коју воли.

1.Физичко одбијање

Већина мушкараца се често осећа невољено ако се интимност остави на другом месту у вези. Ако жена стално има изговоре да не буде интимна са мушкарцем, тада се мушкарац почиње осећати потиштено и упоређује жену са омиљеним цимером. Мушкарац би могао почети да добија погрешне идеје о женским приоритетима. Неке се жене добро облаче за посао или ноћне изласке са својим другарицама, али не труде се око мушкараца. Ово шаље поруку да мушкарац не значи ништа у вези.

Жена са великим поштовањем инспирише мушкарца да преузме већи ризик знајући да може постићи све, а да истовремено повећава посвећеност и нежност коју мушкарац има према жени.

2.Осећај конкуренције

Ако се мушкарцу увек чини као да се такмичи за контролу у вези, онда може добити идеју да једноставно оде. Већина мушкараца преферира везу у којој се оба партнера надопуњују, а не кад један контролише другог. Мушкарци више воле да раде заједно, а не да се такмиче са својим партнеркама.

Фото: Депозит

3.Осећају се неадекватно

Осећај неадекватности обично иде руку под руку са недостатком поштовања. Ако је жена претерано агресивна и увек жели поправити ствари у вези, тада би мушкарац могао осетити притисак да мисли да није довољно добар. Осим тога, претерано захтевне жене и оне које стекну навику да говоре мушкарцу да се више потруди (на пример, током интимних тренутака), могу учинити да се мушкарац осећа згажено. Мушкарци сматрају да је једини начин да се носе са таквим притиском бежање.

 Неопходно је да парови науче како да ефикасније комуницирају како би избегли да емоције надвладају свако неслагање или дискусију

Мушкарци који су увек под притиском код куће обично се осећају као да никада нису довољно добри и лако би могли блокирати њихова срца и умове. Након тога, човек потпуно избегава да се суочи са својим страхом од неадекватности.

4.Неспособност суочавања са емоцијама

Односи изазивају много емоција. Могуће је да такве емоције преплаве жену до те мере да утичу на стабилност везе. Неки мушкарци нису способни да се носе са емоцијама на високом нивоу и обично постају удаљени због интензитета емоција. Насупрот томе, неки мушкарци могу да се носе са таквим ситуацијама. Зрели мушкарци показују осећај смирености и често избегавају да се расправљају када су емоције нарасле. Зрелост мушкарцу улива стабилност у однос.

Прочитајте још: Пет уобичајених ПИТАЊА у ВЕЗИ које људи сматрају ПРЕВИШЕ НЕПРИЈАТНИМ за дискусију!

Међутим, постоје случајеви када су чак и зрели мушкарци гурнути изван својих граница и на крају постају удаљени. Неопходно је да парови науче како да ефикасније комуницирају како би избегли да емоције надвладају свако неслагање или дискусију. Стога је емоционално набијена веза потенцијални узрок сукоба и један је од разлога зашто мушкарци напуштају жене које воле.

5.Недостатак поштовања

Мушкарцима је изузетно тешко изградити живот са женом која према њима показује мало или нимало поштовања. У савременом друштву многе жене погрешно тумаче поштовање према мушкарцу као вид потчињавања. Поштовање се не односи на слабији или јачи пол и мушкарци желе да жене разумеју ову чињеницу. Поштовање је пресудно да би сваки однос успео. Партнери увек треба да показују поштовање једни према другима и да цене јединственост сваке особе.

Прочитајте још: ОСАМ ствари које СВАКИ муж очекује од жене!

Мушкарац не може да се осећа вољеним или да развије поверење у жену која га не поштује. Мушкарци желе да и њихово мишљење буде важно. Осим тога, морају се осећати као да им жена коју воле увек стоји иза леђа. Ефекат укорењеног поштовања у вези је двојак. Жена са великим поштовањем инспирише мушкарца да преузме већи ризик знајући да може постићи све, а да истовремено повећава посвећеност и нежност коју мушкарац има према жени.

Ако мушкарац дозволи себи да буде рањив и воли жену, онда је свестан да ће жена увидети његове слабости. Од суштинске је важности да жена покаже да прихвата мушкарца са свим његовим недостацима, јер је недостатак поштовања један од разлога зашто мушкарци напуштају жене које воле.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas