Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕДИГРА

Девет СКРИВЕНИХ ерогених тачака на мушком телу: Истраживање открило где су најосетљивији!

Мислите да постоји само једно право жариште на мушком и женском телу? Па, не баш.

1630317310_tattoo-4394609_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

На питање да оцене ниво узбуђења за различите делове тела, и мушкарци и жене понудили су изненађујућу разноликост ерогених зона, према недавној студији у часопису Кортек.

Истраживачи су анкетирали 793 мушкараца и жена запослених преко факултета у Великој Британији и Јужној Африци и замолили их да оцене сваки део тела на скали од 1 до 10 у смислу нивоа узбуђења.

За жене је постало већ опште познато које су то тачке, али мушкарци су тајновитији и теже се отварају на ту тему.

Прочитајте још: ОСАМ ствари које СВАКИ муж очекује од жене!

Обратите пажњу на ове делове тела

1. Уши

Следећи пут када почне утакмица и он одбија да одвоји поглед од игре ... знате тачно где да га невино додирнете. Или можда грицкате. Тако је, можете играти и прљаво.

2. Леђа

Још једно јако потцењено подручје мушке анатомије. Изненадите га благим брзим пољупцем или нежним цртањем када је окренут леђима. 

3. Линија пубичних длака

Овај регион је такође концентрисан нервним завршецима. Све што вам треба је да га истражите. Темељито. 

4. Перинеум

Ово је једно подручје за које ћете морати тражити његову сагласност пре него што истражите. Ако му се допада (за шта мислимо да ће му се свидети), он ће одговорити позитивно. 

Фото: Пиксабеј

5. Брадавице

Да, и мушке брадавице су осетљиве! Здраво, једнако као и код дама. Дајте и његовом посебном региону квалитетно време.

6. Врат

Иако се чини да додиривање врата није толико еротично за мушкарце као за жене, ово место је и даље прилично високо на лествици мушких ерогених зона. Дакле, немојте то занемарити!

Прочитајте још: Пет уобичајених ПИТАЊА у ВЕЗИ које људи сматрају ПРЕВИШЕ НЕПРИЈАТНИМ за дискусију!

7. Унутрашњост бутина

Мушкарци такође имају доста нервних завршетака. Не журите, лаганим покретима им прелазите преко унутрашњости бутина и неће моћи да остану мирни.

8. Скротум

Једна од најзначајнијих ерогених зона за мушкарце, овај регион је изузетно осетљив на додир. Мало иде дугим путем.

9. Усне

Мушкарци такође цене своја уста као изузетно осетљиве ерогене зоне, које веома реагују на додир, притисак и температуру (користите машту). Забавна чињеница: Љубљење такође ослобађа хормон љубави окситоцин!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas