· · Коментари: 0

Пет ствари које не би требало да опростимо партнеру: Овакво понашање не указује на љубав

Почетак сваке љубавне везе је бајковит

1664443584_people-g1d8954215_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Мислите да је све тако савршено и да ће тако остати заувек. Тешко вам је вероватно и да замислите да би тај савршени мушкарац који вас је освојио својим шармом, икад могао да уради било шта да вас повреди. Међутим, чињеница је да нико није савршен колико год тако деловао и да увек постоји могућност да вас особа с којом се виђате изневери.

Будући да сви правимо грешке и да ће он пре или касније урадити нешто што ће вас повредити, важно је да знате које су то ствари које можете да опростите, а које заиста не би требало.

Превара

Иако ће вам се он можда заклињати да само вас воли, након што сте га ухватили на делу с другом девојком, превара је најнижи облик непоштовања у вези. Дакле, ако је он свесно одлучио да вас изневери и спава са другом девојком, знајући притом да ће вас то повредити, његова прича заиста не држи воду. Имајући на уму само свој ужитак, он није мислио на вас, па зашто бисте ви узимали у обзир након такве издаје његова осећања?

Прочитајте још: Нејављање након првог састанка: Шта може да стоји иза тога?

Злостављање

Без обзира да ли се ради о физичком или психичком злостављању, то је нешто што не бисте смели да толеришете у вези. Особа која је у стању да неког с ким је у романтичној вези на било који начин малтретира, има озбиљне проблеме који захтевају помоћ. Нико не заслужује да цео живот живи у страху и трпи нечије лоше понашање. То једноставно није љубав. Он би требало да је неко ко ће вас штитити, а не повређивати.

Грубо понашање без поштовања

Да ли момак с којим сте у вези има обичај да вас омаловажава пред другима? Да ли вас наводи да се осећате мање вредним у његовом присуству? Ако је одговор ДА, то знак да имате озбиљан проблем. Грубо и отресито понашање је нешто што не бисте смели опраштати. Оно указује на то да такав мушкарац нема поштовања према вама, а без њега нема ни праве љубави.

Лагање

Лагање никад није добро, а поготово не у љубавним везама. Ако он покушава да вам прода причу да касни на састанак с вама због саобраћајне гужве, док је заправо возио згодну колегиницу кући с посла, то је нешто што не би требало да толеришете. Можда вас није још увек преварио, али чим лаже о томе постоје добре шансе да хоће.

Прочитајте још: Да ли могу да функционишу бракови са великом разликом у годинама? Ево колико су важне

Вршење притиска

Момак с којим се виђате не би требало да врши притисак на вас да радите било шта што вам не одговара. Такође, уколико вам се не допада што он нешто ради, имате апсолутно право да му то кажете. Једноставно, различити људи воле различите ствари и он не би требало да претпоставља да може од вас да захтева да радите било шта што не желите, из простор разлога што сте у вези.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.